ROmedic Cabinete medicale Deva Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Deva

Analiza Meridianelor Energetice

Analiza Meridianelor Energetice
Autor: Ionica Gherebean
Cum functionează?
 

Examinarea complet computerizata AcuGraph 5

Cum procedam:
 

– Cautam fiecare meridianul cu sonda AcuGraph 5, folosind ghidul din program, punct cu punct, cu ilustratii fotografice clare si verbale.
– AcuGraph 5 realizeaza o analiza grafica computerizata si ne arata interpretarea energiei meridianelor pacientului in 9 stiluri grafice diferite, care includ:
yin / yang, cele cinci elemente, programe si asociatii simptomatice complete intr-un format pe care pacientii il recunosc usor. Scorurile personale integrate de Energie, reduce rezultatele la un singur numar pe care pacientii pot il intelege cu usurinta.
– Tratam punctele de acupunctura mai eficient pentru pacient, pe baza analizei inteligente si 9 ghiduri disponibile de tratament protocoalare AcuGraph 5.
– Completarea tratamentului cu o terapie pe baza de plante sau recomandari AcuHerb personalizate individual, toate sunt identificate si recomandate de catre program in mod automat.
Cu ajutorul programului putem compara rezultatele anterioare ale pacientului in vederea analizarii efectului tratamentelor oferite si continuitatea acestora.