ROmedic Cabinete medicale Galati Cabinete Planificare familială Planificare familială Galati

Anunț privind protecția datelor personale

Autor: echipagin-eco-ped

Începând cu data de 25.05.2018 se aplică prevederile Regulamentului (UE) 679/ 2016 al Parlamentului și Consiliului European privind protecția persoaneleor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
Datele cu caracter personal se referă la orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.
În acest sens, colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal se face manual sau automat in scopuri medicale și statistice de către personalul cabinetului, în limitele definite de prevederile legale în vigoare.
Datele cu caracter personal sunt destinate utilizării de către operator și comunicate în formate prestabilite doar către instituții/ autorități/ terți, abilitați să primească și să prelucreze același tip de informații.
Unitatea asigură măsuri tehnice și organizatorice pentru protejarea și păstrarea confidențialității, integrității și accesibilității datelor cu caracter personal prelucrate.
Pentru mai multe informații și nelămuriri vă rugăm să vizitați pagina de internet http://www.dataprotection.ro/ a Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.