ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Pneumologie Pneumologie Constanta

Telemediq este o platforma de telemedicina inovatoare, bazata pe tehnologia digitala mobila.

 

Telemediq permite conectarea de la distanta a pacientului cu boli cronice cu medicul curant pentru urmarirea zilnica a parametrilor vitali.

 

Componentele solutiei Telemediq sunt:

  • aplicatia mobila care se instaleaza pe telefonul mobil al pacientului
  • dispozitivele medicale integrate
  • platforma de monitorizare medicala la distanta

Solutia Telemediq functioneaza prin transmiterea prin bluetooth, in mod automat, a masuratorilor de la dispozitivele medicale portabile catre telefonul mobil si apoi prin internet catre baza de date medicala, unde masuratorile sunt vizualizate de medic ori de cate ori este nevoie, folosind platforma de telemedicina.

Telemediq ii da posibilitatea pacientului sa detina un rol activ in managementul bolii cronice de care sufera si ajuta la prevenirea sau tinerea sub control a eventualelor exacerbari sau agravari ale acesteia, in scopul cresterii calitatii vietii, reducerii riscului de complicatii si de deces.

 

Pacientii, in functie de bolile pe care le prezinta, utilizeaza diverse dispozitive medicale portabile (tensiometru, glucometru, cantar, pulsoximetru, spirometru, EKG) pentru masurarea functiilor vitale la domiciliu. Dispozitivele medicale sunt validate, simple, precise si usor de utilizat in urma unui instructaj minimal, facut in cabinetul medical.

 

Pacientul poate masura parametri vitali conform recomandarilor medicului sau cand simte ca este necesar, iar masuratorile sunt transmise automat prin bluetooth catre telefonul mobil smart. Cu ajutorul aplicatiei mobile Telemediq masuratorile sunt transmise imediat in baza de date din cloud, putand fi vizualizate de medicul care monitorizeaza pacientul.

 

Medicul din centrul de monitorizare are acces in timp real la toate aceste date, le poate analiza, poate sesiza eventuale modificari; daca considera necesar contacteaza pacientul pentru identificarea eventualelor probleme si pentru diverse recomandari sau optimizarea tratamentului.

 

Impreuna suntem o echipa si avem acelasi scop: sa ai o viata normala. Daca suferi de hipertensiune, insuficienta cardiaca, aritmii cardiace, diabet zaharat, obezitate, astm bronsic sau bronho-pneumopatie obstructiva cronica, avem vesti bune pentru tine: toate aceste boli cronice pot fi controlate. Cum? Prin personalizarea actului medical conform nevoilor tale, adaugand progresul tehnologic celor mai actuale recomandari de preventie, viata sanatoasa si tratament medical.

 

Pana acum, interactiunea dintre noi ca medici si tine ca pacient avea loc doar in momentul vizitei de control sau in cazul unei urgente medicale. Dar boala ta intre vizite actioneaza permanent, fara ca noi sa putem interveni.

 

De acum iti propunem sa te implici activ in controlul bolii tale, prin utilizarea impreuna cu noi a platformei TelmediQ de monitorizare continua, in timp real, a bolii ce te afecteaza. Astfel, vom putea controla mai repede si mai bine boala si impactul ei, prevenind deteriorarile, exacerbarile bolii, vizitele medicale in urgenta sau spitalizarile repetate. Implicandu-te alaturi de noi in controlul bolii tale, vom reusi sa obtinem rezultate optime.

 

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare