ROmedic Firme medicale Medicamente, vitamine, suplimente nutritive

Păstrează tinereţea inimii tale cu Coenzima Q10 Dual

Autor: Alexandra Ion

Ce este coenzima Q10

Coenzima Q10 este un antioxidant puternic, fiind implicată în procesele producătoare de energie şi în stocarea şi transportul energiei în celule, fiind considerată “scânteia vieţii”.

Coenzima Q10 este o substanţă asemănătoare vitaminelor, însă efectul antioxidant este mult mai puternic, neutralizând radicalii liberi formaţi sub acţiunea poluării şi prevenind sau încetinind procesele degenerative specifice vârstei a treia, printre care se numără şi îmbătrânirea pielii.

Pe  măsură ce înaintăm în vârstă, nivelul de coenzima Q10 din organism scade treptat astfel se pierde atât elasticitatea pielii cât şi pot apărea diverse probleme la nivel cardiovascular.

De ce Coenzima Q10 Dual este un produs unic pe piaţa din România?
1.      Este singura coenzima Q10 din România care conţine, pe lângă coenzima Q10 clasică, şi coenzima Q10 sub formă de microparticule pentru absorbţie rapidă! Microparticulele ajută la o absorbţie mai rapidă a coenzimei şi într-o cantitate mai mare, ceea ce îi potenţează efectele benefice în organism.
2.      Provine de la Kaneka Corporation din Japonia, numărul 1 la nivel mondial, considerată cea mai pură formă de coenzima Q10 din lume.Este cea mai studiată formă de coenzima Q10 din lume şi poate fi administrată pe termen lung fără reacţii adverse.

Coenzima Q10 Dual oferă protecţie pe termen lung pentru inima ta şi totodată menţine tonusul energetic al organismului.

Vara aceasta, ca să poţi trece mai uşor peste efectele neplăcute ale temperaturilor ridicate este indicat să administrezi regulat câte o capsulă pe zi de Coenzima Q10 Dual  deoarece are proprietatea de a îmbunătăţi funcţia inimii, de a regla tensiunea arterială şi de a ameliora unele probleme cardiovasculare. Poate fi administrată că adjuvant în: hipertensiune arterială, insuficienţă cardiacă, aritmie, tahicardie, oboseala cronică s.a.

Totodată vara prin expunerea îndelungată la soare, este accelerat procesul de îmbătrânire a pielii şi pot apărea astfel şi ridurile nedorite.

 Este bine să utilizezi Coenzima Q10 Dual nu numai pentru a preveni ridurile, ci şi pentru a păstra un metabolism activ şi un sistem imunitar puternic,  fiind o sursă de energie şi vitalitate permanentă pentru organism.

Ai grijă de inima ta şi alege Coenzima Q10 Dual! Acţiune imediată, efect de durată!

 

www.good-days.ro