ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Stomatologie Stomatologie Bucuresti

Clinica stomatologica Good Dental Care ofera o gama variata de servicii, propunandu-si un deziderat unic: FARA DURERE. De la prima consultatie pana la stransul mainii din cadrul ultimei sedinte vom fi orientati spre ati oferii cele mai bune servicii la cele mai bune preturi.

 

In materie de stomatologie estetica, realizam impreuna un plan de tratament care sa fie in concordanta cu cea ce-ti doresti ca rezultat si cu bugetul tau. Din acesta clinica stomatologica vei pleca, cu siguranta, cu zambetul pe buze.Totul este mai simplu si mai rapid decat iti imaginezi.

 

Solicita acum o programare si in maxim 48 de ore esti pe scaunul nostru. Printre cele mai solicitate tratamente enumeram: fatetarea, albirea si implantul dentar. Fatetele dentare sunt piese protetice, realizate in laboratorul de tehnica dentara, destinate pentru a imbunatati aspectul fizionomic al zambetului.

 

Albirea dentara se realizeaza cu ajutorul substantelor specifice iar in functie de gradul de reactivitate al dintilor pot fi necesare intre 1-5 sedinte. Implantul dentar se incadreaza in manoperele chirurgicale si presupune inserarea unui surub din titan care apoi va fi acoperit de o coroana dentara cu rolul de a substitui lipsa unui dinte.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare