ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Neurochirurgie Neurochirurgie Bucuresti

OVIDIU GRAMESCU BOICEA – MEDIC PRIMAR NEUROCHIRURGIE/ SEF SECTIE NEUROCHIRURGIE

 

Activitatea neurochirugicala cuprinde orice fel de patologie cerebrala si vertebra medulara:

  • patologia spinala, reprezentand: afectiuni cronice spinale, hernia de disc lombara, cervicala, stenoza de canal vertebral lombar, cervico-torco-lombare cu rahisinteza (externare la 2-3 zile) etc.
  • patologie cerebrala: tumori cerebrale supra si infra tentoriale (externare la cateva zile), traumatisme cerebrale cu drenaj ventricolo peritoneal etc.
  • patologie de nervi periferici (tunel carpian, nerv ulnar peronier etc.), cu externare in aceeasi zi
 

Intervenții neurochirurgicale cu risc operator ridicat, cum sunt cele efectuate în cazul tumorilor cerebrale complexe, dificil de abordat, dar în urma cărora pacienții pot fi externați la 3 zile postoperator, fără deficit neurologic și mobilizându-se singuri.

Toate acestea sunt posibile datorită unei echipe de înalt profesionalism, instrumentarului micro-chirurgical de ultimă generație, tehnologiei medicale dedicată intervențiilor de neurochirurgie -microscop operator Zeiss Kinevo 900, aparat de neuronavigatie, de aspirație tumorală cu ultrasunete (CUSA) , secție de ATI care poate prelua cazuri de maximă dificultate. Zeiss Kinevo 900 reprezintă ultima generație de tehnologie de vizualizare la nivel mondial, unic în România și poate fi utilizat în abordarea unei game complexe de patologii neurologice: tumori intracerebrale, anevrisme intracraniene, malformații arterio-venoase cerebrale, leziuni expansive și vasculare la nivelul măduvei spinării, malformații disrafice și complexe ale sistemului nervos.

 

Echipa de neurochirurgie este coordonată de dr Ovidiu Grămescu, medic primar neurochirurgie, cu o vastă experiență în patologia cerebrală și spinală. 

 

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

21-01-2020
Adelina Trandafir, 31 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Bună ziua! Am avut norocul ca după alte controale la diverși medici, sa dau peste dl dr. Ovidiu Gramescu, un adevărat profesionist și om înainte de toate. M-am dus miercuri la dansul și duminica m-a operat de compresie pe nervul sciatic L4-L5 și L5-S1,eram deja într-un stadiu destul de avansat, iar operația a fost un succes total și a decurs exact cum mi-a spus dl dr., a 2-a zi am fost acasă pe picioarele mele și fără dureri, o adevărata minune după mult chin. Plus ca am apreciat disponibilitatea dansului de a răspunde la absolut toate întrebările și înainte și după intervenție. Felicitări și recomand cu mare încredere!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare