ROmedic Firme medicale Medicamente, vitamine, suplimente nutritive

Vitamina Plamanilor air7

Vitamina Plamanilor air7
Autor: Martin Bikfalvi

 

Care este VITAMINA PLĂMÂNILOR și cum îți poate proteja sistemul respirator

 

Plămânii noștri merită o atenție specială, mai ales in perioada asta,  deoarece îi folosim de 44 de mii de ori pe zi. Aceștia sunt expuși la o multitudine de riscuri în fiecare zi, în timp își pierd vitalitatea îngreunând absorbția oxigenului în corp.

Pentru aceste probleme, Green Splid vă aduce pentru dumneavoastră capsula Air7; un supliment menit să redea vitalitatea plămânilor și să vă ajute să respirați eficient și protejat într-o lume din ce în ce mai poluată.

Air7 conține o multitudine de vitamine esențiale pentru o viață sănătoasă, extract de Crodyceps și Coenzima Q10, un suport complex pentru plămâni ce contribuie la funcționarea normală a plămânilor și a sistemului respirator.

Air7 se evidenţiază prin:

 • Nivel ridicat de protecție împotriva bacteriilor și virusurilor care provoacă boli respiratorii prin
  îmbunătățirea vitalității pulmonare;
 • Conţinutul de antioxidanți împotriva tulpinilor care irită tractul respirator, reducând astfel concentrația
  compușilor periculoși formați în timpul arderii nutrienților și a metabolismului;
 • Creșterea capacitatății plămânilor de absorbție a oxigenului, crescând astfel aportul de oxigen al
  organismului, ajutând oxigenul să ajungă mai repede la toate părțile corpului;
 • Creșterea rezistenței pulmonară la oboseală, crește performanța sportivă, ionizând sistemul nervos,
  reducând tendința la depresie;
 • Întărirea sistemului imunitar și reglarea rezistenței organismului, ceea ce ajută plămânii să lupte împotriva diferitelor boli;
 • Conținutul ridicat de vitamine esențiale pentru vitalitatea organismului uman, în special a plămânilor, de aceea este recomandat ca fiecare adult (18-99 ani) să facă un tratament de 3 luni consecutive cel puțin o dată pe an, în orice perioadă a anului.
 • Printre ingredientele active pe care acest supliment excelent le conține, putem aminti Coenzima Q10, care îmbunătățește absorbția de oxigen în corp, fiind un factor adiacent în lanțul respirator mitocondrial.
  Un alt ingredient de bază al Air7 este Cordyceps. Deși e un supliment nutritiv de bază, căutat de mai toți sportivii de elită pentru stimulul energetic pe îl oferă, cordyceps are efecte benefice asupra plămânilor, contribuind la buna funcționare a căilor respiratorii.