ROmedic Cabinete medicale Brasov Cabinete Homeopatie Homeopatie Brasov
Din 2012 am avut șansa ca, oameni minunați, să mă formeze profesional și uman și să devin medic homeopat. Domnul Dr. Constantin Săraru, Președintele Ligii Homeopaților din Romania m-a încurajat să aleg homeopatia unicistă și să lucrez ca medic debutant în homeopatie în cadrul Fundației Similimum, București.
 
Apoi, am urmat, an de an, Seminarile celebrului prof. George Vithoulkas (laureat al Premiului Nobel pentru Medicina Complementară) și în anul 2016 am absolvit Complete Course în cadrul Academiei Internaționale de Homeopatie Clasică din Allonissos Grecia. Profesori de medicină integrativă, așa cum este profesor Dr. Jorgos Kavouras, mi-au fost îndrumători de valoare în pregătirea mea. În ultimii ani am urmat cursurile de homeopatie unicistă și gemoterapie susținute de Dr.Simona Nițu, Dr. Didi Surcel și prof. George Vithoulkas, cursuri care m-au ajutat să mă desăvârșesc ca medic și terapeut, confirmându-mi vocația.
 
Acum pun în slujba pacienților mei toate aceste cunoștințe și mențin un contact permanent cu ei, încercând să îi ajut să înțeleagă pașii tratamentului homeopatic și trăirile care apar pe parcursul acestuia.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare