Guvern: Bugetul Ministerului Sănătăţii a fost suplimentat pentru plata unor titluri executorii

Data publicării: 29-07-2015

Guvernul a suplimentat bugetul Ministerului Sănătăţii cu 4,66 milioane de lei, fonduri necesare pentru plata celei de-a treia tranşe din titlurile executorii stabilite prin hotărâri judecătoreşti referitoare la salariile unor angajaţi din instituţiile aflate în subordinea Ministerului Sănătăţii, informează Biroul de presă al Executivului.

Este vorba drepturi salariale în favoarea personalului din cadrul serviciilor de ambulanţă, direcţiilor de sănătate publică şi din unele unităţi sanitare.

"Astfel, bugetul Ministerului Sănătăţii va fi suplimentat cu suma de 4,66 milioane de lei, necesară pentru plata celei de-a treia tranşe din titlurile executorii aferente anului 2016, care se plătesc anticipat începând cu luna iunie 2015.Suplimentar faţă de fondurile alocate astăzi, Guvernul a alocat pentru plata primelor două tranşe din titlurile executorii suma de 8,8 milioane de lei, printr-o Hotărâre aprobată în luna iunie", precizează sursa citată.

Sursa: Agerpres, 29-07-2015, Vizualizari 3787
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.