ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Cluj-Napoca

HappyLifeClinc oferă consiliere, psihoterapie și evaluare pentru adulți, copii și adolescenți.
Psihologii noștri oferă intervenții pentru anxietate, depresie, dificultăți de atenție, traume, comportamente problematice, conflicte în familie, consiliere vocațională și coaching life.
Prin seriozitate, dăruire și servicii de calitate ne propunem să contribuim la bunăstarea, fericirea și liniștea fiecărui client.

 

Căutați echilibru, pozitivitate și fericire? Vreți să integrați mai ușor aceste calități în viața voastră? Dacă da, nu sunteți singur. Numele meu este Bianca și eu sunt un terapeut activ care vrea cu adevărat să vă ajute să găsiți soluții la preocupările dvs. cu multă atenție și dăruire. Viața este plină de provocări și poate deveni copleșitoare, agitată sau confuză uneori. Lucrând în colaborare, putem să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele personale. Recâștigarea controlului asupra vieții tale poate presupune un efort semnificativ și plin de satisfacție!

Relațiile, cariera, anxietatea, stima de sine și motivația sunt subiecte abordate în mod regulat în practica mea.

Explorarea preocupările dvs. cu ajutorul unui terapeut empatic și care va susține  poate fi o experiență pozitivă. Lucrând împreuna, putem stabili o bază sănătoasă pentru creștere și schimbare în viața dvs. Pentru a afla mai multe, vizitați: happylifeclinic.org. Toate cele bune!

 

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare