ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

Anunțuri & noutăți

10-03-2015

Metoda SleepTalk® pentru copii

Preț: 450 RON/pachet
Procesul Goulding SleepTalk® este o metodă revoluționară pentru cei care doresc să își ajute copii susținând creșterea și dezvoltarea stimei și încrederii de sine a acestora. Totodată poate rezolva problemele copilariei precum enurezisul, problemele de comportament, anxietate, afecțiuni fizice cu posibile cauze afective. Are rezultate remarcabile în cazul copiilor cu ADHD, autism sau sindrom Asperger. Se poate aplica la orice vârstă.

Procesul Goulding SleepTalk® este cadoul de două minute de care copilul se va putea bucura pentru tot restul vieții. Este sigur, etic și pozitiv, foarte ușor de învățat și necesită doar 2 minute zilnic, realizându-se după ce copilul a adormit. Rezultatul este un copil fericit și o familie fericită.

Părinții vor învăța acest proces în trei întâlniri de o oră și jumătate la cabinet și vor fi asistați timp de patru luni.
10-03-2015

Atelier pentru copii - dezvoltarea inteligenței emoționale

Preț: 50 lei/ întâlnire
Chiar dacă nu sunteți perfecți, sunteți părinții potriviți pentru copiii dumneavoastră. Ei v-au ales și își doresc mult să se apropie de dumneavoastră. Uneori, nu știu să identifice și să-și exprime nevoile și sentimentele care sunt trăite cu mare intensitate încă de la vârste mici.

În cadrul acestui atelier copiii vor învăța prin joc și activități educative să identifice la ei și la alții sentimente și trăiri, vor învăța ce să facă cu ele și cum să se exprime la nivel emoțional. Atelierul se va desfășura pe parcursul a 10 întâlniri de o oră și jumătate. Grupele vor avea maxim 8 membri selectați pe criterii de vârstă: 3-6 ani; 7-10 ani; 11-14 ani.

Pentru înscriere este necesar un interviu preliminar cu părinții.

Atelierul începe în 04.04.2015
 
Programare