Sunt psiholog şi psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România, membru al Asociaţiei Române de Psihoterapie Integrativă. Pregătirea psihologică și psihoterapeutica m-au făcut sa conștientizez că cele mai importante resurse pentru vindecare și optimizare, se află în interiorul omului.
ROmedic Cabinete medicale Sibiu Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Sibiu

Sunt psiholog şi psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România, membru al Asociaţiei Române de Psihoterapie Integrativă. Pregătirea psihologică și psihoterapeutica m-au făcut sa conștientizez că cele mai importante resurse pentru vindecare și optimizare, se află în interiorul omului. Însoțesc persoanele cu care desfășor consiliere psihologică/psihoterapie sa aibă acces la universul lor interior, să-și clarifice aspectele importante ale trecutului, sa se ancoreze în prezent și să-și stabilească obiective pentru un viitor fericit. Prin tehnicile de consiliere psihologică/psihoterapie integrativa pe care continui permanent să le optimizez, ofer oamenilor cu care lucrez noi perspective asupra suferinței, pierderii, posibilităților latente și însoțesc cu multă răbdare procesul de acceptare, creștere și transformare. Cred în ceea ce fac și obțin cele mai bune rezultate. Sunt permanent preocupată de învățare și dezvoltare profesională pentru a oferi clienților mei vindecarea şi optimizarea de care au nevoie.

 

În cadrul cabinetului meu ofer următoarele servicii psihologice: 
1. Psihoterapie individuală online sau face-to -face pentru adulţi - presupune restructurare la nivel cognitiv, emoțional și comportamental, în vederea optimizării funcţionării psihosociale a persoanei. În cadrul procesului terapeutic persoanele cu care lucrez învaţă sa-şi conştientizeze şi acceseze resursele interioare de care dispun şi să intre în contact cu acestea, pentru a ameliora şi a menţine sănătatea, dar şi pentru a se dezvolta psihic. Tratez tulburări de anxietate, depresie, anorexie, bulimie și diverse tipuri de dependențe. Preţul unei şedinţe de 50 minute este de 100 lei.
2. Consiliere psihologică pentru adulţi - se adresează persoanelor aflate în situații de criză, sau care se află în impas în ce privește rezolvarea unor situații din viață personală sau profesională. Persoanele care apelează la consiliere psihologică au nevoie de sprijin pentru a găsi soluții legate de problemele cu care se confruntă. Preţul unei şedinţe de 50 minute este de este 100 lei.

3. Psihoterapie copii - prin psihoterapie copiii învaţă să-şi cunoască şi acceseze resursele interioare, astfel încât să poate gestiona eficient problemele cu care se confruntă. În cadrul procesului terapeutic copiii sunt sprijiniţi să se dezvolte emoţional şi să stabilească relaţii cât mai bune cu ceilalţi. Preţul unei şedinţe de 50 minute este de 80 lei. 
3. Consiliere/psihoterapie de cuplu - se bazează pe gestionarea într-un mod profesionist și științific a problemelor cuplului cum sunt conflictele, divorțul, pierderea partenerului și alte schimbări majore generatoare de stres. Preţul unei şedinţe de 80 minute este 120 lei.
4. Psihoterapia familiei - presupune o abordare complexă a sistemului numit familie, pentru că suferință unui membru al familiei afectează întreaga familie. Psihoterapia sistemică este o metoda de tratament validata științific. Preţul unei şedinţe de 80 minute este de 120 lei. 
Pentru alte informaţii accesaţi https://psihoterapeutiuliaramonaherman.com/ 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare