ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Oftalmologie Oftalmologie Bucuresti

CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000 infiintata in anul 1996, a inceput cu un numar de 13 angajati. Astazi se prezinta ca o institutie medicala in cadrul careia isi desfasoara activitatea o echipa de peste 200 de cadre medicale - profesori universitari, medici primari, medici specialisti si asistenti medicali cu inalta competenta profesionala.

 

Suntem o echipa de profesionisti care actioneaza sincronizat pentru a asigura maximum de confort clientului. Departamentele sunt interdependente si comunica permanent gratie unui sistem de logistica competent.

 

Ne straduim permanent sa urmam principiile umanitare ale juramantului lui Hipocrat si sa pastram deviza care ne indruma in tot ceea ce facem: "Sanatate inainte de toate".

 

Ne preocupa calitatea actului medical si punem accent pe: - relatia medic-pacient - prevenirea si profilaxia bolilor - diagnosticarea si tratarea afectiunilor cu seriozitate si competenta - confidentialitate - acuratetea investigatiilor paraclinice.

Ultimele recomandări de la pacienți:

10-02-2017
Ripeanu Lenus, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Merg cu copii la analize și metoda de abordare contează foarte mult pentru cei mici și am fost foarte multumita și d felul în care de lucrează ies rezultatele corect sa nu mai spun că anul acesta am inceput cu o extracție și am fost foarte multumita tortul nou și medicul cu mult calm și mai important nu am avut probleme după deci sunt foarte multumita de serviciile Hipocrat

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare