ROmedic Firme medicale Instrumente chirurgicale

Saltele uz medical si ingrijire Jaerven

Saltele uz medical si ingrijire Jaerven
Autor: HOBA TECHNIC

Saltele uz medical si ingrijire Jaerven
Lentex • - Economisiti timp, bani si munca cu saltelele de la Jaerven Pregatiti patul pentru pacient si economisiti bani.
Saltelele medicale de la Järven sunt unice pe piata datorita materialului impermeabil care le imbraca si care este patentat si brevetat - Lentex •..
In sistemul de ingrijire modern, reducerea costurilor prin achizitia de produse de foarte buna calitate, este o nevoie a tuturor celor din bransa.
Scoaterea huselor de pe saltea si curatirea ei necesita munca in plus pentru personalul medical, precum si costuri suplimentare cu achizitia de aparatura de curatat si a personalului aferent.
Precum si a inca unui rand de huse pentru inlocuire in timpul curatirii.
Folosind saltelele igienice de la Järven, cu suprafata de protectie din Lentex toate aceste probleme vor fi eliminate deoarece saltele noastre pot fi curatate direct pe pat.
Suprafata adeziva de Lentex va aduce cele mai mari economii prin reducerea costurilor de intretinere. Acest lucru face din saltele noastre - Järven - liderul mondial .
Cu 25 ani in urma am inventat salteaua igienica Lentex • - este aplicat pe suprafata saltelei acest lucru ofera un rezultat foarte bun prin maxim de confort.
Suprafata unica de LENTEX • fara capse sau fermoare.
Este suprafata unica si acopera intreaga suprafata a saltelei fara a folosi capse sau fermoare. Lentex este ceea mai buna protectie din lume care nu face cute la indoirea saltelei.
STIRE: toate saltelele Järven sunt acoperite cu unicul Lentex.
Ceea mai importanta caracteristica a saltelelor igienice Järven este greutatea unica - numai 200grame.
Suprafata foarte flexibila a Lentex •-ului permite corpului sa se intinda fara restrictii, salteaua are abilitatea de a reduce semnificativ presiunea saltelei asupra pielii.
Lentex • - argumente puternice pentru greutatea mica a saltelei Lentex este ceea mai subtire optiune pentru acoperit salteaua facand acest produs unic si totodata si salteaua in sine.
Lentex vine din latinescul LENTUS - inseamna elastic, usor si flexibil.
Husa din Lentex este cel mai flexibil materila din lume cu o elasticitate de peste 600%.
Studiile arata ca Lentex scade presiunea expusa corpului cu mai mult de 25% in comparatie cu alte produse.
Lentex creste comfortul pacientului, reduce presiunea asupra corpului si elimina prin aceasta riscul de a aparea echimoze.
Evitarea umiditatii in interiorul saltelei Umiditatea din interiorul unei saltele este un excelent mediu pentru dezvoltarea microorganismelor.
Din aceasta cauza toate husele si saltelele care permit penetrarea lor vor trebui evitate.
LENTEX - igiena maxima pentru sanatate
Una din functiile principale ale Lentex-ului este acela de a impiedica patrunderea urinei, excrementelor, sangelui, secretii, etc. si absoarberea in saltea.
Lentex elimina riscul infectiilor si raspandirea lor fiind usor de curatat si desinfectat.