ROmedic Cabinete medicale Voluntari Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Voluntari

La Holistic Living, suntem o clinică specializată în medicină alternativă și holistică, care oferă o abordare unică și personalizată pentru fiecare pacient.


În timp ce medicina convențională se concentrează adesea pe tratamentul simptomelor, la Holistic Living credem că sănătatea este un proces mai amplu și mai complex care implică armonizarea întregului corp - minte, corp și suflet.


Clinica noastră a fost fondată de Mihaela CarmenTheodorou, un terapeut holistic cu o experiență de peste 13 ani în medicina alternativă și care și-a propus să ofere o alternativă la medicina tradițională. Ea și-a dezvoltat o abordare unică și personalizată pentru fiecare pacient, bazată pe o evaluare amănunțită a fiecărei situații în parte. În plus, ea crede în prevenție, motiv pentru care se concentrează pe educarea pacienților și pe adoptarea unui stil de viață sănătos.


TERAPII
Printre terapiile noastre se numără colonhidroterapia, terapia vibrațională prin sunet, quantum biofeedback (biorezonanță) și ozonoterapia.


Colonhidroterapia
Colonhidroterapia este o metodă alternativă de tratament care implică curățarea colonului prin irigarea acestuia cu apă purificată. Beneficiile includ eliminarea toxinelor și altor reziduuri din colon, restabilirea capacitatii colonului de a elimina deseurile si toxinele si imbunatatirea starii de sanatate a intregului organism.


Terapia vibrațională prin sunet
Terapia vibrațională prin sunet este o practică utilizată de secole în procesele de vindecare și îndepărtare a energiei și emoțiilor negative. Beneficiile includ stimularea sistemului imunitar, îndepărtarea energiei și emoțiilor negative și restabilirea echilibrului energetic.


Quantum biofeedback (biorezonanță)

Quantum biofeedback (biorezonanță) este o metodă modernă de diagnostic și tratament care investighează starea de sănătate a organismului prin înregistrarea undelor electromagnetice emise de organe, țesuturi și celule. Beneficiile includ identificarea deficiențelor de minerale, vitamine, hormoni și alte aspecte ale sănătății, precum și restabilirea echilibrului electromagnetic al organismului.

 

Ozonoterapia

Ozonoterapia este o metodă non-invazivă naturală de tratament care utilizează ozonul pentru a ajuta la detoxifierea organismului și pentru a îmbunătăți circulația. Beneficiile includ reducerea stresului, întărirea sistemului imunitar, îmbunătățirea stării generale de sănătate și reducerea inflamațiilor.

 

În plus, ne angajăm să oferim sfaturi și suport pentru a îți îmbunătăți stilul de viață. La Holistic Living, credem că o viață echilibrată și sănătoasă este o combinație de alimentație sănătoasă, exerciții fizice regulate, gestionarea stresului și îngrijirea corectă a corpului. Prin urmare, oferim consiliere nutrițională, sfaturi pentru exerciții fizice și alte tehnici de gestionare a stresului.

 

La Holistic Living, suntem dedicați sănătății și bunăstării tale. Suntem aici să te ajutăm să descoperi un nou stil de viață și să trăiești frumos și sănătos. Contactează-ne astăzi pentru a începe călătoria ta spre o viață mai echilibrată și mai sănătoasă.

 


https://holisticliving.ro
Pentru a programa o consultație sau pentru orice întrebări și nelămuriri, sunteți bineveniți să contactați Holistic Living. Puteți suna la numerele de telefon 0741140455 sau să ne trimiteți un e-mail la adresa programari@holisticliving.ro. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul și armonia între minte, corp și suflet.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare