ROmedic Cabinete medicale Cluj Napoca Cabinete Logopedie Logopedie Cluj Napoca

Cu fiecare individ, schimbăm o comunitate.

 

Ne naștem cu dorința și instinctul conectării la celălalt, la ceilalți, și de apartenență la un sistem. În orice parcurs al vieții noastre, această nevoie este prezentă necondiționat și este un reper al sănătății noastre mentale. Noi, cei de la Holo, gândim și implementăm soluții adaptate tuturor categoriilor de vârstă, începând de la copii și până la vârstnici, pentru a avea cele mai potrivite relații în toate aspectele emoționale ale vieții: o conectare eficientă cu ei înșiși, cu partenerii sau partenerele de viață, cu copiii, familia extinsă, în viața profesională.

 

La Holo, ne propunem să facilităm educația publicului larg pentru sănătate mentală, dezvoltarea continuă a specialiștilor din domeniul psihologiei, precum și prevenirea apariției problemelor de sănătate prin educație pshihologică. Toate acestea, Holo le aduce mai aproape de comunitate și de membrii acesteia.

Credem în dialog. Ne adresăm pacienților și publicului larg printr-o gamă largă de evenimente, focusate pe obținerea unui nivel ridicat de sănătate emoțională. Dialogului nostru i se alătură alți specialiști din domeniul psihologiei, creând astfel un cadru complex de abordare a binelui și echilibrului în ceea ce ține de sănătatea noastră interioară.

 

Echipa Holo - profesioniști în psihologie

 

La Holo vei fi întampinat de o echipă fantastică de specialişti în sănătate mentală:

Adela Moldovan - Doctor în psihologie, psihoterapeut & psiholog clinician

Raluca Zaharie Anton - Doctor în psihologie, psihoterapeut & psiholog clinician, supervizor în psihoterapii

Oana Cobeanu - Doctor în psihologie, psihoterapeut & psiholog clinician

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare