ROmedic Cabinete medicale Ovidiu Cabinete Medicină internă Medicină internă Ovidiu

Informațiile obținute din examinarea clinică, istoricul de boală și antecedentele pacientului, rezultatele investigațiilor, particularitățile individuale, contextul emoțional sunt analizate din perspectiva a 2 specialități: Medicina Internă și Homeopatia. În acest mod, se pot repera cauzalități, conexiuni și substraturi ale manifestărilor de boală care pot scăpa la o analiza de rutină. Această abordare medicală integrativă oferă căi personalizate de recuperare a sănătății, cu terapeutică adaptată.

Homeopatia, ramură medicală, se adresează prin medicamentele sale lipsite de toxicitate și reacții adverse tuturor categoriilor de bolnavi, indiferent de vârstă sau patologie. Prin acțiunile lor, medicamentele homeopatice influențează organele optimizându-le funcțiile. Se poate afirma cu certitudine că medicamentele homeopatice au efect antiinflamator, bioreglator hormonal și metabolic, antialergic, reparator și de optimizare a sistemului nervos.

Terapia medicamentoasă homeopatică este disponibilă în farmaciile de specialitate sub formă de comprimate, granule, picături, gel/creme pentru aplicații locale, produse ale unor producători de renume din țară și străinătate (Franța, Germania).

Mulțumesc profesorilor mei formatori pentru dăruirea lor și mă străduiesc la rândul meu să transmit studenților și medicilor experiența mea. 

 

S.L. Univ. Dr. Cristina Farcas

18 ani de practică homeopatică suprapusă experienței clinice de medicină internă de peste 25 de ani. 

 

Alte informatii despre activitatea medicala puteti gasi si pe pagina mea de Facebook

 

https://www.facebook.com/CabinetMedicalDrFarcasCristina/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARBcg5pCqHNl9C-S-vEaOnbLIED6z_vs0nZz8q677AMXT9sIbM0cYeRq1EwKfIaIpGxdvqtzNZBMVysl 

 

 

 
Programare