Pentru mine contează mult persoana care este în fața mea, dincolo de dificultățile pe care le înfruntă. Iar dacă alegeți să lucrăm împreună, voi fi onorată să fiu parteneră în drumul către o viață mai bună, cu sens, să înfruntăm împreună greutățile
ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Psihologie Psihologie Cluj-Napoca

Sunt psiholog clinician și psihoterapeut în abordarea cognitiv-comportamentală. Lucrez cu drag cu persoane indiferent de vârstă: copii, adolescenţi și adulți. Pentru mine contează mult persoana care este în fața mea, dincolo de dificultățile pe care le înfruntă. Iar dacă alegeți să lucrăm împreună, voi fi onorată să fiu parteneră în drumul către o viață mai bună, cu sens, să înfruntăm împreună greutățile vieții.

 

În cadrul specialității de psihologie clinică ofer servicii de psihodiagnostic și evaluări psihologice pentru copii, adolescenți și adulți de toate vârstele: evaluarea cognitivă şi neuropsihologică, a stării de sănătate mintale, a personalităţii şi a mecanismelor de adaptare.

 

Ofer psihoterapie în abordare cognitiv-comportamentală la persoanele care suferă de tulburări anxioase şi afective (depresie, fobii, tulburări obsesiv-compulsive, anxietate socială, anxietate generalizată, anxietate de performanţă, atacuri de panică, tulburare de stres posttraumatic, tulburări de adaptare), tulburări de personalitate (ex. Borderline, Evitantă, Dependentă, etc.), tulburări alimentare (ex. anorexie, bulimie).

 

Ofer suport psihologic și consiliere psihologică în caz de pierdere (despărțire, doliu), la persoane cu boli cronice, în caz de dificultate în reglarea emoțională (ex. furie, impulsivitate), în rezolvare probleme și luarea deciziilor, probleme de comunicare și relaționare, stimă de sine scăzută, burnout.

 

Ofer servicii în vederea dezvoltării și stimulării cognitive la copii cu tulburări de învățare (ex. metoda Feuerstein)

 

În caz de nevoie vin și la domiciul clientului.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare