ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Tehnică dentară Tehnică dentară Bucuresti

Q Med – Stomatologie fara durere schimba perceptia oamenilor cu frica de o clinica de stomatologie prin profesionalismul si atentia acordata de catre staff-ul medical, ambianta placuta, dotarile moderne si amabilitatea echipei din fiecare cabinet. Aceste atribute confera atat celor mici cat si adultilor linistea si siguranta ca sunt pe maini sigure. Punem mare accent pe conditiile de sterilizare si igienizare.

Q Med este lantul tau de clinici stomatologice din Bucuresti si Popesti-Leordeni,format din 6 cabinete dentare avand medici cu multa experienta , specializati in stomatologia fara durere. In prezent am pus la dispozitia pacientilor 5 cabinete stomatologice in sectorul 4 al Bucurestiului si 1 cabinet ce se afla in Popesti-Leordeni.

Experienta ne recomanda:

  • 15 ani dedicati Stomatologiei fara Durere
  • clinici dentare dotate ultramodern
  • 20 unituri dentare
  • 55 medici stomatologi, specialisti si cadre medicale
  • 9622 – numar unic pentru programari si urgente stomatologice

In toate cele 6 Clinici Q Med venim cu un nou concept pe piata serviciilor medicale de stomatologie Bucuresti: fiecare pacient beneficiaza de un plan de tratament personalizat stabilit impreuna cu medicul generalist stomatolog. Astfel lantul Q Med, fiind cea mai mare clinica stomatologica din sectorul 4, pune la dispozitia ta toate resursele necesare pentru a-ti oferi servicii complete si integrate de stomatologie, la cele mai inalte standarde medicale.

Alaturi de colectivul de medici generalisti se afla o echipa de doctori specialisti stomatologi care asigura intreaga paleta de discipline dentare: implantologie, protetica, ortodontie, parodontologie, chirurgie oro-maxilo-faciala, endodontie, stomatologie pediatrica, radiologie. Acordam o atentie deosebita copiilor, medicii nostri stomatologi avand vasta experienta in tratarea celor mici.

Speram ca am gasit reteta castigatoare pentru o clinica de stomatologie Bucuresti,in care pacientii pot avea incredere. Am creat un sistem prin care venim cu adevarat in sprijinul pacientilor care inteleg nevoia de prevenire sau de tratare a cavitatii bucale: medici cu experienta, tarife mici pentru Bucuresti, plata in rate, atmosfera relaxanta ( pentru ca „La noi miroase a portocale, nu a dentist”) si deschiderea fata de cel de pe scaunul stomatologic.


Clinci stomatologice
1. Q Med Stoma Care - Str Împăratul Traian 9, Bl B9, Sc A, Ap 4, Sect 4, Bucureşti
2. Q Med Reşiţa - Str Reşiţa 37, Bl A5, Sc J, Ap 136, Sect 4, Bucureşti
3. Q Med Brâncoveanu 1 - Str Iarba Câmpului nr. 2, Parter, Sect 4, Bucureşti
4. Q Med Brâncoveanu 2 - Str Iarba Câmpului nr. 2, Etaj 1, Sect 4, Bucureşti
5. Q Med Radiologie - Str Petrolului 2A, Etaj 1, Sect 4, Bucureşti -inclusiv radiologie dentară
6. Q Med Popeşti-Leordeni - Șos Olteniţei 66, Et 1 şi 2, Popeşti-Leordeni -inclusiv radiologie dentară

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare