ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Otorinolaringologie-ORL Otorinolaringologie-ORL Bucuresti

Lantul de laboratoare IDS – IDS Laboratories
IDS Laboratories este o institutie medicala de renume, cu o vasta experienta in domeniu ce s-a evidentiat rapid ca fiind unul dintre cele mai importante lanturi de laboratoare de analize medicale din Romania.
IDS Laboratories si-a lansat activitatea in anul 2000, prin deschiderea primului laborator de analize medicale in Bucuresti. In prezent, putem afirma cu mandrie ca am reusit sa intemeiem o traditie bazata pe incredere, corectitudine, profesionalism in parteneriatele cu companiile iar in ceea ce priveste raspandirea se poate vorbi despre o acoperire teritoriala la nivel de 7 judete.
In Laboratoarele IDS sunt efectuate teste de biochimie generala din sange si urina, teste din materii fecale, markeri non-invazivi pentru afectiuni hepatice, teste de hematologie, markeri virali, markeri ososi, markeri tumorali, markeri anemie, terapia cu agenti biologici, markeri cardiaci, markeri endocrini, markeri boli autoimune, markeri pentru afectiuni reumatismale si vasculite, autoanticorpi in afectiuni endocrine, markeri pentru sindromul antifosfolipidic, markeri pentru afectiuni hepatice si gastrointestinal, serologie boli infectioase, teste de alergologie, teste de toxicologie, citologie, teste de microbiologie, teste de biologie moleculara.

 

 

IDS Laboratories - clinic
Infiintate in anul 2009, cele doua centre medicale IDS Laboratories cunosc o dezvoltare continua, oferind in prezent o gama variata de consultatii si investigatii medicale. In prezent, numele fiind sinonim cu grija si respectul pentru sanatatea pacientilor, daruire si profesionalism.
Obiectivul nostru principal este de imbunatati calitatea vietii fiecarui pacient care apeleaza la serviciile oferite de noi!
Si pentru ca stim ca fiecare pacient isi doreste sa fie tratat de cei mai buni medici si cu cea mai performanta aparatura, avem o preocupare constanta in ceea ce priveste tehnologia si nivelul de pregatire al personalului angajat.
Pe langa echipamente medicale moderne si corpul medical de inalt profesionalism, IDS Laboratories va pune la dispozitie si un sistem complet informatizat al programarilor, fiselor medicale si rezultatelor investigatiilor paraclinice, asigurand astfel arhivarea indelungata si confidentialitate totala, precum si posibilitatea de trimitere a rapoartelor medicale prin posta electronica.
Echipa de medici cu inalta competenta, precum si complexitatea serviciilor medicale oferite fac din IDS Laboratories un centru de referinta in Bucuresti.

 

IDS Laboratories Marasesti (in incinta caruia se afla si Centrul de Imagistica Regina Maria)
B-dul Marasesti nr. 90, Sector 4, Bucuresti
Programarile pot fi facute telefonic la 031 433 5069 sau utilizand formularul de programare online, https://ids-laboratories.ro/programari/.
 ---------------------------------------------------------
IDS Laboratories Dorobanti
Calea Dorobantilor nr. 58, Bucuresti
Programarile pot fi facute telefonic la 031 433 5069 sau utilizand formularul de programare online, https://ids-laboratories.ro/programari/. 


Specialitati medicale:
- Analize medicale
- Dermatovenerologie
- Dermato-cosmetica
- Endocrinologie
- Gastroenterologie
- Geriatrie și Gerontologie
- Medicină de familie
- Medicină Internă
- Medicina Muncii
- Neurochirurgie
- Neurologie
- Obstetrică - Ginecologie
- Oftalmologie
- ORL

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

29-11-2017
Udangiu Lina, 78 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Da ,eu sunt pacienta Dr. Ursache Mihaela ,boli metabolice .Va dau un ex: pentrca trebuia sa fac si analize in acea zi ,am venit nemancata ,mai aveam un pacient inaintea mea .In timp ce asteptam in sala de asteptare simtieam ca lesin ,am rugat sa intru As.Lascu Madalina a rugat pe cei dela recoltari si mi-au luat probele imediat ,ca sa pot manca . M-a insotit in cab. si am discutat cu medicul de starea mea de sanatate ,tratament,etc . Multumesc mult si personalului de la receptie ,la solicitarea mea ,mi-au trimis rezultatele analizelor prin E-mail .

23-10-2017
Ignat Cristina, 46 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu căldură acest centru .

24-10-2016
Lazar, 54 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare