ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Cluj-Napoca

Cabinet de logopedie Iepure Bianca, atestat de catre Colegiul  National al Psihologilor din Romania , va ofera  servicii  de specialitate in ceea ce priveste  evaluarea  si psihodiagnoza  tipului si severitatii disfunctiei persoanelor cu deficiente/handicap, asistenta, consilierea si interventia psihopedagogica speciala pentru persoanele cu deficiente/handicap, evaluarea copiilor, elevilor si tinerilor cu CES si a persoanelor diagnosticate cu tulburari din spectrul autist, precum si sedinte de logopedie ( preventiva si curativa).

Ultimele recomandări de la pacienți:

17-02-2020
Carmen, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu mult drag, o persoana amabila, calda, răbdătoare, serioasa. A fost ajutorul nostru la momentul potrivit cu rezultate rapide. Mulțumesc frumos!! Fetita mea își amintește și acum cu drag de dansa.

31-01-2020
Niculina, 33 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O recomand cu mare drag pe D-na Bianca. Am terminat orele de logopedie cu dansa si fetita mea nu mai are probleme de cuvinte, unele le accentueaza, le spune frumos, clar ( inainte le spunea repede si nu ieseau cum trebuie). Cand ma gandesc la dansa am doar cuvinte de lauda. Multumim ffffoarte mult D-na Bianca Iepure.

21-12-2017
Ana-Maria, 45 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O recomand cu drag pe dna. Bianca, este foarte draguta cu copiii si noi am fost foarte multumiti de rezultate. Cu un alt logoped, la cabinetul scolii, baiatul a facut logopedie (nu-l putea pronunta pe R) timp de 2 ani si nu am vazut nici o imbunatatire a pronuntiei. Pe dna. Bianca am gasit-o prin iulie, am inceput sedintele in particular si deja acum in decembrie problema pronuntiei lui R este rezolvata (in total cca. 25 de sedinte).


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare