ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Ortodonție și ortopedie dento-facială Ortodonție și ortopedie dento-facială Bucuresti

Medicina dentara este o ramura medicala foarte importanta, atat din punctul de vedere al sanatatii pacientului, cat si din punct de vedere estetic.

Echipa Imadenta 2001 are ca scop principal binele pacientului, diagnosticarea bolilor, cat si tratarea lor corecta.

 

De asemenea, ne cunoastem extrem de bine profesia, astfel incat beneficiarul principal care este pacientul – va fi mereu informat cu privire la optiunile diagnostice si terapeutice pentru restabilirea starii de sanatate a cavitatii sale bucale si implicit a intregului organism.

 

Centrul de Medicina Dentara Imadenta 2001 ofera servicii stomatologice de preventie si tratament modern.

Aparatura de ultima generatie, la nivel de dotare clinica de top europeana, impreuna cu personalul calificat sunt indreptate spre nevoile si necesitatile pacientilor nostri.

 

Centrul de Medicina Dentara Imadenta 2001 situat langa Cora Pantelimon va ofera tratamente Stomatologice moderne, fara durere, Radiologie panoramica, Implantologie si Chirurgie orala, Tratamente Endodontice la Microscop, Pedodontie, Ortodontie, Paradontologie, Lucrari protetice, Cosmetica dentara ,preturi corecte, clinica moderna.

 

Servicii stomatologice complete de inalta calitate, respect pentru pacient si pentru actul medical, intr-o clinica moderna si foarte bine dotata.
Se face nebulizare zilnic in toata clinica, curatenie exemplara, exista lampi biocide in fiecare cabinet, ce functioneaza intre programarile pacientilor
Preturile sunt corecte.

 

Principiul nostru este “un tratament stomatologic trebuie sa fie bine realizat, dar si estetic”.

 

Nu alegem calea usoara, aceea de a extrage un dinte cu probleme, ci incercam sa il salvam atunci cand este posibil acest lucru.

Satisfactia noastra cea mai mare este atunci cand vedem pacientii multumiti de serviciile noastre si de faptul ca le-am redat zambetul pierdut.

 

Zambetul pacientilor nostri este si zambetul nostru!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare