ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Cluj-Napoca

Centrul de Implant de Par din Cluj-Napoca oferă servicii de implant de păr.
Metoda de implant folosită se numește FUE individual + PRP. Tehnica FUE este cea mai ne-invazivă și cea mai evoluată tehnică de implant (transplant) de păr, oferind o rată de succes foarte mare, fără cicatrici sau tăieturi.
Pentru rezultate de excepție se folosește PRP (PLATELET RICH PLASMA) în toate intervențiile. Astfel 98% din firele implantate cresc dupa 3 până la 8 luni după intervenție.

 

Ce implică și cum decurge intervenția
Procedura constă în recoltarea de fire de păr din zona cefei și implantarea acestora în zona necesar a fi acoperită de păr.
Implantul de păr se poate realiza într-o singură zi (5000 fire) sau în două zile (8000 fire) - în funcție de zona ce trebuie acoperită și decizia pacientului.
Procedura se efectuează sub anestezie locală și nu este dureroasă. Pe parcursul intervenției pacientul se poate uita la TV sau pe telefonul mobil.

 

Recoltarea grefelor
Grefele sunt unități de 1-4 fire de păr înrădăcinate în același spațiu. Ele se extrag din zona cefei fiindcă părul de aici nu este predispus genetic să moară și nu este sensibil la enzimele secretate de organism, responsabile de căderea părului.

 

Implantarea părului
Fiecare grefă este implantata separat în zona de implant.
Pentru implant se folosește un implantator de ultimă generație, iar unitățile foliculare sunt implantate în unghiul natural al părului (între 10-45 de grade).
Pe parcursul procedurii sunt implantate câteva mii de fire de păr.

 

Evoluția în timp a implantului
Recuperarea pacientului este imediată, fără dureri, fără sângerări și fără cicatrici.
În 10 zile de la intervenție între 50-80% din parul implantat va cădea, dar va rămane radacina lui – implantul. Dupa 30 de zile părul va începe să crească natural. Ritmul de creștere este de aproximativ un cm pe lună.
Cel mai bun rezultat (permanent) se va vedea dupa 8-12 luni de la intervenție.

 

Tarife:
FUE + PRP 1 zi (5000 fire) = 1590 euro
FUE + PRP 2 zile (8000 fire)= 2590 euro

Daca sunteti interesati de un implant de par, sunați-ne sau accesati implant-estetica.ro 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare