ROmedic Firme medicale Imagistica medicala si radiologie

S.C.INSERT S.R.L a fost infiintat in 2005 si s-a orientat spre comercializarea si vanzarea de ecografe. Datorita seriozitatii, promtitudinii si calitatii serviciilor oferite, garantam produse de top.


HealthCare este cea mai buna sursa de unde va puteti achitiziona cele mai performante echipamente cu ultrasunete 3D, printre care sonde ecograf cu sisteme avansate, de ultima generatie. Gama de optiuni oferite de compania noastra pentru clienti, este foarte generoasa. Astfel, clientul poate alege cele mai performante echipamente medicale cu ultrasunete, la preturi reduse.


Ca si misiune, avem dorinta de a orienta clientii spre permanenta dezvoltare a serviciilor medicale. Venim in ajutorul dumneavostra cu avantaje si solutii unice. Astfel, veti economisi pana la 60% la orice produs achizitionat din firma noastra, ceea ce va va permite sa faceti cele mai bune investitii pentru nevoile dumneavostra.


Cu siguranta optiunile online de cumparare de echipamente medicale cu ultrasunete pot fi variate, dar trebuie sa retineti urmatorul aspect: HealthCare va ofera mai mult decat niste preturi mici.


Suntem mandri de toate produsele de top pe care le vindem, preturile fiind competitive, iar echipamentele fiind testate in permanenta. Pentru a va oferi garantia unei satisfactii totale, toate produsele noastre sunt prevazute cu contracte si certificate, acest aspect fiind un beneficiu pentru fiecare consumator. Pentru o industrie medicala perfomanta, in continua evolutie, este nevoie de sisteme medicale de cea mai buna calitate: ecografe digitale cu ultrasunete.


Daca sunteti in cautarea unor echipamente medicale de top, la preturi avantajoase, apelati cu incredere la serviciile noastre chiar astazi. Apelati-ne chiar acum si veti beneficia de informatii exacte in timp util, de aparatura medicala profesionala cu ultrasunete si de servicii de consiliere cu privire la toate produsele comercializate. Imbunatatiti-va serviciile cu echipamentele speciale cu ultrasunete.

Recomandări produse:

Philips Epiq 7 - Ecograf Premium 3D/4D - Multidisciplinar Philips Epiq 7 - Ecograf Premium 3D/4D - Multidisciplinar
Producător: PHILIPS - USA

La lansarea sa în 2014, Epiq 7 era considerat unul dintre cele mai bune ecografe multidisciplinare premium. Epiq înlocuiește modelele iu22 și ie33, acestea...

Preț: la cerere
Philips Epiq 5 - Ecograf Premium 3D/4D - Multidisciplinar Philips Epiq 5 - Ecograf Premium 3D/4D - Multidisciplinar
Producător: PHILIPS - USA

Interfațarea ecografului Philips Epiq 5 cu un ecran tactil reduce necesitatea de penetrare pe care o presupune ultrasonograful și reduce repetitivitatea, ceea ce ajută...

Preț: la cerere
Lampa LED Luvis E100 Lampa LED Luvis E100
Producător: Dentis Co. LTD

Nr. LED(uri) 8 Intensitate(LUX) 60,000 Control Intensitate ...

Preț: la cerere
Philips CX50 - Ecograf Portabil Premium Philips CX50 - Ecograf Portabil Premium
Producător: PHILIPS - USA

Modelul Philips CX50 recondiționat este considerat unul dintre cele mai bune ecografe portabile de pe piață. Pe lângă aplicațiile cardiovasculare, Philips CX50 poate fi...

Preț: la cerere
Logiq P5 - Ecograf Multidisciplinar Logiq P5 - Ecograf Multidisciplinar
Producător: General Electric - USA

GE Logiq P5 este alegerea obișnuită a acelora cu un buget limitat datorită prețului scăzut și performanței notabile. Deși nu excelează într-o anumită zonă...

Preț: la cerere