ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

*Consiliere numerologica si psihologica

Autor: Iuliana Fűlas

 

Cand aveam 20 ani imi doream tare mult sa pot cunoste un om cat mai repede, fara a pierde ani din viata, descoperindu-i personalitatea (mai ales defectele). Am studiat tot ce tine de spiritualitate, terapii alternative ( theta healing, reiki), o ramura a astrologiei mult mai exacta - numerologia. Plus psihologia si teologia in (particular)..

 

In urma cu aproximativ 15 ani l-am cunoscut pe numerologul Anatol Basarab si bineinteles am fost la cursul lui. Un curs intens cu multa practica! Acolo am invatat cum sa "citesc" un om doar in cateva minute. De atunci practic numerologia.

 

Numerologia alaturi de psihologie m-au ajutat sa evaluez oamenii si mai exact.

 

Datorita numerologiei am inteles de ce anumiti oameni care au facut parte din viata mea, mi-au provocat rani adanci in suflet... Daca as fi descoperit numerologia la 20 ani, n-as mai fi permis multor persoane toxice sa intre in viata mea.... cat despre mine, mi-am descoperit calitatile si punctele slabe, am descoperit cum functionez ca om, ce lectii am de invatat, ce probleme de sanatate pot avea, sau ce probleme in cuplu, dar si cum sa le rezolv pe toate acestea. Am aflat si cum o sa-mi fie in fiecare an... unii ani sunt pt relaxare, altii pt munca, pt studiu, pt noi inceputuri (relatii sau afaceri), sau calatorii etc. Am aflat si care e misiunea mea in viata! Si exact asta fac de multi ani... psihologie si spiritualitate!

 

Bineinteles ca am aflat si ce destin are copilul meu si cum il pot ajuta functie de punctele lui slabe.

Azi, cand cineva intra in viata mea, aleg sa-l pastrez langa mine, functie de ce vad in numerograma lui/ei. Nu mai pierd ani din viata mea cu oameni toxici, ii descopar in cateva minute si ii las sa plece, asa cum au venit.

 

In numerograma poti vedea si omul care e mincinos, viclean, pe care nu te poti baza, i se vad si viciile (droguri, alcool etc), se vad problemele de sanatate, ce drum are el in viata, dar poti sa vezi si daca e un Don Juan...

 

Numerologic iti pot raspunde la toate intrebarile : Cine sunt eu? Cine este el/ea? Ce viata/destin am eu sau copilul meu? De ce am probleme in cuplu? Cum sa le rezolv? De ce sunt timida?Pot oferi iubire? Am o viata/karma grea? Cum e sanatatea mea fizica? Ce destin am? Am probleme psihice? ... pt ca se vad si problemele psihice! Pe scurt, se vad care sunt punctele tale forte si cele slabe! Numerologia iti descopera toate secretele despre tine, pe care crezi ca doar tu le stii! 

 

Numerologia iti ofera si solutia la problemele tale, inveti cum sa le rezolvi. Numerologia iti spune si ce misiune ai tu in viata, pt ce ai venit pe acest pamant! Pt ca daca nu esti pe drumul tau, nu-ti gasesti locul nicaieri. 

 

 

Iuliana Fùlas, psiholog clinician psihoterapeut, numerolog.

Telefon: 0723081070!

 

Va astept cu drag!

 
Programare