"Să trăiesti frumos într-o lume urâtă, este o artă de care putini au parte..."
ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Constanta

*Consiliere psiho- numerologica

Autor: Iuliana Fűlas

 

Dacă esti intr-un impas al vietii tale si nu stii unde să cauti răspunsuri... dacă simti că acolo unde esti nu mai este locul tău... sau dacă esti nemultumit de tine, chiar dacă ai o viată profesională de succes...  te invit la un proces accelerat de autocunoastere.


Numerologia este o stiintă ce datează de peste mii de ani, pe care istoricii o leagă de filosoful Pitagora, cel care a pus bazele formale ale numerologiei în Grecia Antică. În spatele numerelor stau o multime de informatii care pot fi obtinute din analiza numerologică a datei de naștere... cifrele contin date despre psihicul uman, despre abilităti, dar si despre subconstient.

 

In cadrul unei sedinte de analiză numerologică, obtii o imagine completă a personalitătii tale. Astfel, poti afla care iti sunt atuurile si cum să le folosesti din plin în viata personală si profesională ca să ai succes, să fii împlinit si fericit.


Identificăm abilitătile, detalii despre destin si karma, dragoste, compatibilitate, tendinta fiecărui an (afli ce iti aduce fiecare an si de ce nu esti pe drumul tău), sănătate, stimă de sine, memorie, inteligenta, carieră, lectii de viată, misiunea ta pe pământ etc.

 

Iuliana Fülas, psihoterapeut, psiholog clinician, numerolog. 

Tel: 0723.081070.