ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

*Probleme la scoala? Psihologul copiilor te asteapta!

*Probleme la scoala? Psihologul copiilor te asteapta!
Tu părintele, eşti punctul de sprijin al copilului tău !!!

Fiecare dintre noi a avut o data in viata o problema careia n-a putut sa-i faca fata doar cu ajutorul prietenilor, familiei si a necesitat interventia unui psiholog. Problemele nu se rezolva de la sine, iar politica strutului nu isi are locul in cadrul consilierii sau a psihoterapiei.

Cand duci copilul la psiholog ?

Dacă refuza sa mai mearga la şcoala, daca se bate in curtea scolii, daca se cearta cu parintii, daca plange des, daca minte, daca fura şi se refugiaza în calculator sau în gasti dubioase.
Daca devine retras si tacut, daca scolarul eminent de ieri azi refuza cu inversunare sa mearga la scoala, daca sufera, daca parintii nu se mai inteleg cu el.

Problemele unui copil nu tin in totalitate de el, ci mai ales de cei din jurul lui. Nu putem analiza copilul si nici omul de sine statator, neinfluientat de restul lumii ci doar in legatura cu ceilalti membri, in colectiv.

De obicei copilul nu poate vorbi despre ceea ce il framanta, despre suferintele sau nelamuririle lui. De aceea, metodele folosite in lucrul cu copiii sunt mult mai diverse decat cele pentru adulti. Desenand, modeland, jucandu-se, copilul scoate la iveala cauzele conflictului interior, sursa simptomelor sale si elibereaza tensiunea psihica generata de aceste suferinte.

Cu cat parintii depisteaza mai repede problema, cu atat sansele sa se rezolve acest aspect in viata copilului cresc.

Va astept cu incredere!

IULIANA FŰLAS, Psiholog Clinician, Psihoterapeut Integrativ, Psihopedagog
Tel: 0785.81.97.43 | 0723.08.10.70
E-mail: iulianafulas@gmail.com
E-mail: iulianafulas@yahoo.com
ID chat messenger: iulianafulas
 
Programare