ROmedic Firme medicale Recrutare personal medical
CINE ESTE JOB SELECTION?

 

Cu sediul in Brașov, echipa noastră oferă o gamă variată de servicii, atât candidaților în căutare de un nou loc de muncă, cât și companiilor aflate în proces de recrutare.

Contribuim la îndeplinirea obiectivelor candidaților și partenerilor noștri prin dezvoltarea de comunități sustenabile și prospere, să înțelegem nevoile clienților noștri și să-i ajutăm să-și atingă potențialul maxim, să oferim siguranță, consultanță și servicii ușor de folosit.

 
MISIUNEA NOASTRĂ

 

Ne dorim să oferim o gamă cât mai complexă de servicii corporate pentru companiile clienților noștri, dar mult de atât, contribuim la îndeplinirea obiectivelor acestora.

Esența serviciilor noastre este înțelegerea nevoilor companiilor și sprijinirea lor în atingerea potențialului maxim.

 

DESPRE NOI ECHIPA JOBSELECTION

 

De peste 25 de ani, schimbăm viețile oamenilor în bine! Angajăm, consiliem și pregătim oameni talentați, muncitori pentru a-și construi o carieră de succes.

 

EȘTI ÎN IMPAS CU RECRUTAREA? NOI TE PUTEM AJUTA

 

Dacă ești în proces de recrutare și ai nevoie să externalizezi sau dorești alte tipuri de servicii destinate companiilor, îți punem la dispoziție tot know how-ul nostru.

Specialiștii Job Selection pot reduce timpul necesar recrutării și te asigură ca vor aduce persoana potrivită în echipa ta. Suntem ”avocatul” tău pe piața muncii și te vom ajuta să atragi cei mai buni oameni.

 

CAUȚI UN LOC DE MUNCĂ? HAI SĂ DISCUTĂM

 

Te putem ajuta cu ușurință să ajungi mai aproape de angajator. Între timp, ne-am extins serviciile și acum poți beneficia de consiliere în carieră, evaluarea personalității și aptitudinilor, programe de formare profesională și training. Ai la dispoziție o gamă completă de servicii special creată pentru tine și cariera ta.

 

CONTACT

 

Ne poți suna 

Laura: +40 722 282 098
Irina: +40 722 761 527
Carmen: +40 729 642 999
 
Sau ne poți scrie un e-mail la adresa: office@jobselection.ro