ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină sportivă Medicină sportivă Bucuresti

Clinica Kinetic Sport & Medicine este una dintre cele mai moderne clinici de kinetoterapie si fizioterapie din sistemul privat de sanatate din Romania. Oferim o gama variata de servicii de recuperare sportiva si medicala, incepand cu evaluarea aparatului locomotor si realizarea unor tratamente personalizate de kinetoterapie, fizioterapie, terapie manuala, masaj si reflexoterapie.
Dispunem de toate mijloacele pentru a ajunge, impreuna cu pacientii nostri, la realizarea cu succes a obiectivelor propuse, cum ar fi: relaxarea, diminuarea durerilor musculare sau articulare, corectarea posturii si a aliniamentului corpului, cresterea mobilitatii articulare, cresterea fortei si a rezistentei musculare, reeducarea mersului, imbunatatirea coordonarii, a controlului si a echilibrului, corectarea deficitului respirator, antrenamentul la efort sau imbunatatirea sensibilitatii.
Aparatura medicala si tehnologia de ultima generatie de care dispunem, precum si o echipa tanara si dinamica, formata din kinetoterapeuti cu o experienta impresionanta si cursuri de specializare realizate la institutii de prestigiu din Romania si din strainatate sunt factori cheie de succes care contribuie la indeplinirea cu succes a obiectivelor propuse.
La clinica Kinetic Sport & Medicine am creat toate conditiile pentru a-i oferi pacientului siguranta. Inca de la debutul tratamentului, ii prezentam informatii detaliate si o viziune clara asupra intregului proces de recuperare, precum si o perspectiva obiectiva cu privire la etapele tratamentului recomandat.
Kinetoterapeutii nostri coopereaza cu pacientii pe durata intregului tratament de recuperare, luptand impreuna pentru atingerea obiectivelor propuse, intr-un timp cat mai scurt. Pe noi, reusita tratamentelor si satisfactia pacientilor ne motiveaza, iar succesul pacientilor este intotdeauna si succesul nostru.
In cadrul clinicii Kinetic Sport & Medicine abordam cu succes tratamentele de recuperare sportiva si medicala prin terapia manuala, un complex de tehnici de kinetoterapie, fizioterapie, stretching si masaj a caror eficienta si rezultate au fost testate si sunt practicate in cele mai dezvoltate tari ale lumii: Japonia, Statele Unite ale Americii, Australia, Spania.

Ultimele recomandări de la pacienți:

07-11-2018
Anamary Morariu, 54 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism & amabilitate. Super servicii!!!

30-09-2017
Nicolae Popescu, 51 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O echipa, tanara, vivace, profesionista! Multumesc si succes! :)

07-12-2016
Ionita Mares Laura, 50 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism,


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare