ROmedic Firme medicale Produse si echipamente fitness si sport

Oferta limitata pentru inlocuitor statine sau medicamente colesterol. Drojdia de orez rosu. Tratament colesterol

-33%
89.00 lei
Preț vechi: 135.00 lei | Economisești: 46 lei
VALABILITATE:
> 7 zile
Comandă

Scurtă prezentare:

Drojdia de orez rosu (Orez rosu fermentat) este cel mai sigur mod de a scadea colesterolul rau LDL cu -32%. Date cu privire la reducerea trigliceridelor si cresterea colesterolului bun-HDL in mare parte variaza în functie de fiecare persoana in parte, poate sa aiba o reducere de -36%, respectiv colesterolul bun +20%

Reduceri medicale: Oferta limitata pentru inlocuitor statine sau medicamente colesterol. Drojdia de orez rosu. Tratament colesterol

Prezentare detaliată:

Drojdia de orez rosu (Orez rosu fermentat) este cel mai sigur mod de a scadea colesterolul rau LDL cu -32%.

 

Date cu privire la reducerea trigliceridelor si cresterea colesterolului bun-HDL in mare parte variaza în functie de fiecare persoana in parte, poate sa aiba o reducere de -36%, respectiv colesterolul bun poate creste cu +20%.


Drojdie de orez rosu a fost folosita de secole in China atat ca un produs alimentar cat si ca medicament. Aceasta se face prin fermentarea unui tip de drojdie numita Monascus purpureus peste orezul rosu. În medicina chineza, drojdia de orez rosu este utilizata pentru scaderea colesterolului, in fluidizarea sangelui si ajuta in problemele digestive.

 

Cercetarile au aratat ca drojdie de orez rosu contine substante care sunt similare cu medicamentele prescrise cu statine. Una dintre aceste substante, numite monacolin K, are aceleasi proprietati ca si medicamentele cu lovastatin. Statinele sunt prescrise pentru a reduce "Colesterolul rau", nivelurile de colesterol LDL si ajuta la reducerea riscului de boli de inima.


Prezentare: 90 de capsule.
Mod administrare: 2 capsule pe zi la cina sau inainte de culcare.
Compozitie: Drojdie de orez rosu 600 mg per capsula.


http://krilloil.ro/colesterol-si-trigliceride/15-cholesteril-drojdie-orez-rosu-90-capsule.html
Pret
redus la 90 de lei cutia.


Comandă