ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Ginecologie & Obstetrică Ginecologie & Obstetrică Bucuresti

Cand sunt pusi fata in fata cu o boala ce le afecteaza fie copilul, fie pe cei iubiti, familiile vor SPERANTA, iar doctorii vor OPTIUNI: stocarea de CELULE STEM le aduce pe amandoua.
• Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul celulelor stem, Lifeline Biotech este primul Centru de Cercetare si Inovatie in biotehnologie infiintat in Europa, in Marea Britanie.
• Ne dedicam progresului, astfel ca, in 2002 am inaugurat Banca de Stocare Celule Stem din Sange si Tesut.
Pentru siguranta grefelor am ales stocarea intr-o tara cu legislatie proprie in materie de crioprezervare a celulelor stem – Cipru, legislatie adoptata conform directivelor UE si a legii englezesti. Marea majoritate a tarilor nu au implementat nici pana la acest moment aceste directive si risca sanctiuni.
Beneficiu: timpul de eliberare a probei din banca este mult mai scurt decat in Romania, unde de multe ori este necesara hotarare judecatoreasca.
• CBB Lifeline Biotech Ltd este acreditata AABB (Asociatia Americana a Bancilor de Sange), cel mai riguros sistem de management al calitatii la nivel international.
Ce inseamna aceasta acreditare? Inseamna ca celulele stem sunt procesate si corespund normelor la nivel global pentru ca ele sa fie acceptate de catre orice spital sau centru de transplant din lume ca probe de transplant corespunzatoare.
• Acces la ultimele descoperiri in medicina bio-regenerativa prin stocarea celulelor stem ENDOTELIALE- viitorul in medicina regenerativa.
• Celule stem izolate, NU sange si tesut INTEGRAL!
Stiai ca exista 3 tipuri de celule stem care se pot recolta la nasterea bebelusului? Suntem singura banca din lume care ti le poate oferi pe toate 3 izolate la nivel celular:
-celule stem endoteliale, cea mai recenta inovatie in domeniul terapiei celulare, avand rolul de a repara vasele de sange deteriorate in urma atacurilor cerebrale sau atacurilor de cord, primele doua cauze de deces in lume;
-celule stem hematopoietice, care se utilizeaza in tratamentul bolilor de sange;
-celule stem mezenchimale, utilizate in medicina regenerativa, acestea fiind capabile sa se diferentieze in mai multe tipuri de tesuturi- cartilaginos, adipos, muscular etc.
• Protocol unic de separare celulara, brevetat in SUA.
Izolam celulele mezenchimale din tesut (Gelatina Wharton) si celulele endoteliale din tesut vascular, fara pierdere celulara. Metoda unica Lifeline, brevetata in SUA, permite folosirea individuala a fiecarui produs de terapie celulara in functie de nevoile fiecarui pacient, facilitand accesul la orice terapie actuala sau viitoare.
• Mai multe sanse de utilizare a celulelor stem: stocam 3 tipuri de celule stem in 5 recipiente ce se pot utiliza impreuna sau individual in functie de recomandarea medicului transplantolog.
• 1.000.000 Euro garantia calitatii Lifeline!
Asigurarea profesionala a companiei la un asigurator de top din Franta. Acest lucru constituie recunoasterea profesionalismului si calitatii serviciilor oferite de Lifeline.
• Ne implicam in evaluarea continua participand la programe externe de control a calitatii UKNEQAS si LabQuality.
• Calitate superioara a grefei de transplant, asigurandu-se cea mai mare rata de viabilitate celulara prin utilizarea celui mai modern sistem de procesare automata a probelor – BIOSAFE SEPAX; mediu total steril, eliminandu-se orice eroare umana. Probele procesate cu aceasta tehnologie inregistreaza cea mai mare rata de succes in cazul transplanturilor efectuate in centre medicale de renume.
• Beneficiati de cel mai complex set de analize medicale pentru mama si copil prin metoda PCR, folosind standarde ridicate (GMP) si acreditarea ISO 15189:2012 pentru fiecare analiza medicala efectuata in parte: virusologie, microbiologie, serologie.
• Planuri tarifare corecte si accesibile cu preturi ce includ: inscrierea in program si kit-ul de recoltare, transportul la banca, procesarea probelor, setul de analize si stocarea probelor in banca timp de 20 de ani!!! Posibilitatea incheierii unei asigurari in caz de transplant.
• Servicii de calitate 24/24h, 7/7 zile, inclusiv in weekend. Proba este procesata in maxim 48 de ore de la recoltare, timp standard recomandat de Organismele Internationale de Acreditare in domeniu.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare