ROmedic Firme medicale Servicii pentru cabinete și firme medicale

LIVARTIX este o companie dedicată industriei medicale care şi-a propus să ofere soluții hardware şi software perfomante ce folosesc tehnologii de ultimă generație.

 

Aria de expertiză a personalului nostru este centrată în mod special pe domeniul prelucrării digitale a imaginilor. Cunoştinţele noastre împreună cu experienţa din domeniu, precum şi creativitatea îmbinată cu forţa de muncă a tinerilor din echipă ne dau garanţia că soluţiile pe care le furnizăm vor contribui activ la creşterea performaţelor utilizatorilor finali.

 

Misiune

În următorii ani, LIVARTIX îşi propune să devină un furnizor de soluţii imagistice de top, cunoscut pe piaţa românească şi să contribuie activ la creşterea numărului utilizatorilor de elită care folosesc în activitatea zilnică instrumente de lucru software şi hardware profesionale.

 

Cui ne adresăm?

Tuturor instituțiilor publice sau private ce activează în domenii medicale și nu numai şi care doresc să primeasca și să ofere servicii de calitate și performanță de înalt nivel.

 

Ce oferim?

Aplicaţii software menite să faciliteze fluxul de lucru și de date necesar unei clinici medicale;

Aplicaţii software dedicate diagnosticării și urmăririi evoluției afecțiunilor;

Echipamente hardware, medical grade, destinate desfăşurării actului medical la standarde ridicate de calitate şi protecţie a personalului şi pacienţilor

 

 

Soluţiile din domeniul imagisticii medicale furnizate de compania noastră, se adresează centrelor de imagistică, tututor acelor utilizatori care doresc să beneficieze de instrumente performante şi precise în vederea unei interpretări de calitate.

 

Procesare fişiere DICOM - Soluţii fiabile, uşor de utilizat, care se adresează tuturor acelora care sunt implicaţi în analiza fişierelor DICOM.

Postprocesare fişiere DICOM - Soluţii software ultraspecializate care oferă o varietate largă de unelte de post procesare 3D şi 4D pentru analiza şi interpretarea imaginilor medicale specifice diferitelor tipuri de investigaţii la nivelul organelor.

Arhivare fişiere DICOM - Componente informatice ale sistemelor medicale, soluţiile PACS, sunt supuse unei permanente schimbări generată pe de o parte de evoluţia echipamentelor medicale destinate investigării şi pe de altă parte de reglementările şi standardele din domeniu.

Teleradiologie - Schimbul de fişiere DICOM dintre centrele medicale de imagistică sau accesul de la distanţă ale studiilor, constituie azi o adevărată provocare datorită dimensiunilor foarte mari ale fişierelor.

 

Contactează-ne acum pentru a-ţi prezenta soluţiile noastre.

 

 

Recomandări produse:

Scaner pentru implante si instrumentar chirurgical Scaner pentru implante si instrumentar chirurgical

SurgiScan Ultra este mai rapid, mai mic și are un profil superior nou, pentru a se putea potrivi oricărei forme de instrument. O fereastra...

Sistem de telemedicină Sistem de telemedicină

Platforma IDIS2GO este concepută pentru diagnosticarea preliminară a funcţiilor pacientului şi pentru monitorizarea de la distanţă a pacientului pe durata tratamentului şi/sau convalescenţei/recuperării.  ...

Aplicaţie de inteligenţă artificială pentru analiza radiografiilor Aplicaţie de inteligenţă artificială pentru analiza radiografiilor

ChestEye CAD este o soluție de diagnosticare automată a radiografiilor toracice. Identifică imaginile radiografice toracice fără anomalii și produce rapoarte preliminare. Rapoartele preliminare confirmă...