Centru de Logopedie si Psihoterapie LogoBrain reprezintă modalitatea prin care noi încercăm să aducem un plus de valoare vieții celor care ne acordă încrederea lor, într-o manieră profesionistă, contribuind cu mândrie la evoluția și succesul lor. Logoedie , psihoterapie și consiliere psihologică
ROmedic Cabinete medicale Cluj Napoca Cabinete Logopedie Logopedie Cluj Napoca

Cum se desfășoară terapia?

Cum se desfășoară terapia?

După parcurgerea procesului de evaluare și identificare a nevoilor, dacă se dorește continuarea serviciilor în cadrul centrului prin terapii individuale, echipa de specialiști va propune un plan de intervenție care poate presupune intervenția pe una sau mai multe arii (psihologie,

logopedie, psihoterapie sau mobilizare orofacială). Acest plan personalizat va fi discutat cu părinții copilului care vor fi la curent în permanență cu obiectivele propuse, activitățile desfășurate, progresele copilului și foarte important – activitățile recomandate pentru acasă.

 

Toate sesiunile terapeutice se vor desfășura într-o ambianță cât mai comodă pacientului, cu materiale de calitate și special achiziționate în scop terapeutic.

 

În sesiunile cu psihologul /psihoterapeutul copilul /adolescentul /adultul:

 

  • Va lucra în echipă cu psihoterapeutul pentru a învăța să folosească tehnici și strategii specifice pentru a obține o schimbare a comportamentului său, ajutându-se să înțeleagă modul actual de gândire și comportament.
  • Va dobândi abilități de gestionare eficientă a problemelor într-un mediu terapeutic de siguranță, confidențialitate, acceptare și orientare către problemele tale.
  • Va interacționa cu specialiști care cred în resursele sale de aceea îl vor învăța să devină propriul terapeut.
  • Va porni o perioadă pe un drum al cunoașterii care îi va oferi posibilitatea schimbării.
 
Programare