ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Chirurgie generală Chirurgie generală Timisoara

Chirurgia generală este o specialitate consacrată pentru diagnosticul și tratamentul chirurgical al afecțiunilor generale de la nivelul abdomenului – peretelui abdominal, viscerelor tubului digestiv - în mod particular, dar și al celor care fac obiectul altor arii de specialitate care necesită efectuarea unor tehnici specifice cum sunt traumatismele, afecțiunile vasculare, genitale, urologice, endocrine, oncologice etc.

 

Chirurgia modernă beneficiază de cele mai performante tehnici și proceduri miniminvazive care odată cu reducerea dimensiunilor cicatricilor, micșorează și durata spitalizării, respectiv perioada de recuperare, astfel încât reintegrarea socio-profesională să aibă loc cât mai reprede și cu un minimum de disconfort pentru pacient.

 

Chirurgia sanului si abordarea cancerului de san prin tehnici de chirurgie conservatoare, excizii locale in limite largi de siguranta, biopsie de ganglion santinela, punctie-biopsie ghidata ecografic, marcaje tip harpon sau clip intratumoral/ perilezional.

 

Joi de la 18:00-20:00 poate fi gasit si la HyperClinica MedLife Timisoara (Chirurgie Generala, Chirurgia sanului si Proctologie).

 

 

 

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

24-05-2019
Bangheru Elena, 49 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu cea mai mare placere.Totul este cum trebuie sa fie la toate spitalele.Eu am fost tratată de domnul doctor Andrei Marginean,cel mai bun chirurg la vârsta dumnealui.A dat dovadă de o experiență uimitoare.Te faci bine numai ascultandu-l.Personal foarte bine pregatit.Multumesc spitalului militar,multumesc tuturor.Recomand cu cea mai mare placere.

24-05-2019
Bangheru Elena, 49 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Multumesc domnului doctor Andrei Marginean, pentru experienta care a dat dovadă si mai ales pentru toate cuvintele calde spuse unui pacient.Felicitari tuturor.Recomand cu multă încredere.

16-03-2018
Sichitiu Margareta, 50 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Saloanele secței chirurgie sunt foarte curate și dotate astfel încât să asigure condiții bune pacienților. Personalul medical și de serviciu este destul de amabil față de pacienți, se dă dovadă de responsabilitate maximă. Dr. Marginean Andrei, deși destul de tânăr este un medic de excepție, își îndeplinește datoria cu mare simț de răspundere. Este un medic ce ține sub observație pacientul permanent, vizitele la pacient sunt destul de dese. Manifestă respect deosebit față de pacient. Este un chirurg care îți lasă impresia că are în urmă mulți ani de experiență. Modul în care își practică meseria este de admirat. Un adevărat medic. Respect deosebit fața de acest chirurg: "Jos pălăria pentru Andrei! " Multumesc domnule doctor!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare