ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Proctologie Proctologie Timisoara

Recomandări de la pacienți

24-05-2019
Bangheru Elena, 49 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu cea mai mare placere.Totul este cum trebuie sa fie la toate spitalele.Eu am fost tratată de domnul doctor Andrei Marginean,cel mai bun chirurg la vârsta dumnealui.A dat dovadă de o experiență uimitoare.Te faci bine numai ascultandu-l.Personal foarte bine pregatit.Multumesc spitalului militar,multumesc tuturor.Recomand cu cea mai mare placere.

24-05-2019
Bangheru Elena, 49 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Multumesc domnului doctor Andrei Marginean, pentru experienta care a dat dovadă si mai ales pentru toate cuvintele calde spuse unui pacient.Felicitari tuturor.Recomand cu multă încredere.

16-03-2018
Sichitiu Margareta, 50 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Saloanele secței chirurgie sunt foarte curate și dotate astfel încât să asigure condiții bune pacienților. Personalul medical și de serviciu este destul de amabil față de pacienți, se dă dovadă de responsabilitate maximă. Dr. Marginean Andrei, deși destul de tânăr este un medic de excepție, își îndeplinește datoria cu mare simț de răspundere. Este un medic ce ține sub observație pacientul permanent, vizitele la pacient sunt destul de dese. Manifestă respect deosebit față de pacient. Este un chirurg care îți lasă impresia că are în urmă mulți ani de experiență. Modul în care își practică meseria este de admirat. Un adevărat medic. Respect deosebit fața de acest chirurg: "Jos pălăria pentru Andrei! " Multumesc domnule doctor!

20-11-2017
Szilveszter Corina, 48 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Atât investigațiile, intervenția chirurgicală, dotarea, starea de igienă din spital, personalul atent și profesionist sunt la cele mai bune standarde din oraș. Păcat că pe exterior și în curte, deși este curat, nu are același aspect îngrijit, așa cum ar merita o clădire istorică.
Mulțumesc din suflet!


Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare