ROmedic Cabinete medicale Arad Cabinete Psihologie Psihologie Arad

Universul este un sistem cu subsisteme, asemanator unei familii. Pentru a cunoaste sistemele , mai intai trebuie sa cunoastem subsistemele, ...

 

Vă invit la o călătorie intrinsecă, care, vă va aduce descoperiri, despre voi înșivă, despre familie, viaţă şi vom desluși împreună iţele relaţiilor funcţionale şi mai puţin funcţionale.

 

Psihoterapia sistemica de familie si cuplu, foloseste ca metoda de lucru metafora sistemului care spune ca oamenii se afla in relatie de interdependenta unii fata de altii, formand subsisteme si suprasisteme care respecta legile sistemului.


Experienta arata ca schimbarea relatiilor au efect asupra indivizilor, iar terapeutul sistemic actioneaza pentru schimbarea relatiilor, chiar daca acest lucru se intampla doar la nivel individual. O schimbare semnificativa la individ poate influenta schimbarea intregului sistem.


Sub umbrela Psihoterapiei sistemice, functioneaza mai multe curente care au la baza metafora, si anume :


- terapia structurala
-terapia strategica
-terapia narativa
-terapia focalizata pe solutii
-terapia transgenerationala


Iata deci, ca instrumentele cu care un terapeut sistemic lucreaza, sunt multiple, astfel incat pot acoperi o serie intreaga de disfunctionalitati cu care individul traieste.

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare