ROmedic Cabinete medicale Focsani Cabinete Radiologie și imagistică medicală Radiologie și imagistică medicală Focsani

S.C MED IMAGISTIC PLUS S.R.L este o companie fondata in anul 2005, in Constanta, unde se efectueaza toata gama de investigatii de Rezonanta Magnetica, la un nivel calitativ superior.


In luna aprilie 2011, S.C MED IMAGISTIC PLUS S.R.L si-a diversificat oferta de servicii prin deschiderea, in Focsani, a unui nou centru de investigatii imagistice prin Echografie si Computer Tomografie.


Centrul Medical din Focsani are in dotare un echipament computer tomograf (CT) ASTELION ADVANCE produs de Toshiba Medical System Japonia si un echograf Philips Clear Vue 350.


Incepand cu luna iunie 2015, Centrul Medical MED IMAGISTIC PLUS  Focsani a largit gama serviciilor oferite prin instalarea si punerea in functiune a unui echipament de rezonanta magnetica (RMN), Siemens Symphony Sonata 1,5 T.


In sprijinul pacientilor care trec pragul clinicii noastre, in cadrul MED IMAGISTIC PLUS Focsani, intr-o atmosfera calda, intima, sub supravegherea atenta si permanenta a personalului medical, exista un departament special amenajat si destinat administrarii tratamentelor prescrise pacientilor de catre medicii lor curanti.


In cadrul Clinicii Med Imagistic Plus Focsani se pot efectua si Consultatii de Specialitate:


- MEDICINA INTERNA

- GASTROENTEROLOGIE - doar consultatii
- ENDOCRINOLOGIE

- NEUROLOGIE
- ORL
- PSIHIATRIE


De asemenea, Clinica Med Imagistic Plus Focsani dispune de Punct de Recoltare a analizelor medicale de laborator, recoltarea acestora facandu-se doar contra cost.


Consultatiile si investigatiile se efectueaza cu programare, apeland 0237 / 216 777.

 

S.C MED IMAGISTIC PLUS S.R.L se afla in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate Vrancea pentru serviciile de imagistica medicala (CT si RMN).

Ultimele recomandări de la pacienți:

13-08-2019
Botoc Elena, 76 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Personal profesionist, amabil, conectat la cerintele actuale, care se pliaza pe nevoile pacientilor.

21-03-2018
Foca Liviu, 68 ani

Părerea generală: Mulțumit

Nu se respecta orele de programare.Trebuie instalat un aparat pentru eliberarea bonurilor de ordine.Personalul mai baga peste rand cate o cunostinta ,prieten sau ruda fara a tine cont de cei prezenti in sala de ateptare,Pentru analize se asteapta destul de mult.

19-07-2017
Nedelcu, 50 ani

Părerea generală: Mulțumit

Debandada la ordinea pacienților. Un aparat cu bonuri de ordine ar fi binevenit. Așa de procedează în lumea civilizată.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!