ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Chirurgie generală Chirurgie generală București

Cu peste 20 de ani de experiență în chirurgia generală, oncologică și chirurgia varicelor, Dr. Mokhtar Omar oferă pacienților săi un act medical la cele mai înalte standarde, asociat cu o înclinație către nevoile pacientului și o comunicare excelentă.


Tratamente chirurgicale
Dr. Mokhtar Omar tratează cu succes o gamă extrem de largă de patologii chirurgicale în cadrul cabinetului său privat sau în clinicile partenere. Dintre cele mai frecvente intervenții amintim: tumorectomii cutanate și subcutanate, tratamentul chirurgical al flegmoanelor și abceselor, hernii, eventrații, traumatisme, colecistectomie laparoscopică, apendicectomie etc.

 

Operații varice
Dr. Mokhtar Omar are o mare experiență și rezultate excelente pentru intervenția chirurgicală minim invazivă a varicelor fără smulgere. Operația este ușor tolerată de către pacient care va pleca acasă pe picioarele lui după intervenție.

 

Intervenții chirurgicale în urgență (UPU)
De multe ori afecțiunile de competență chirurgicală nu permit amânarea tratamentului, iar simptomele acute percepute de către pacient necesită o evaluare și o intervenție de urgență. De aceea Dr. Mokhtar Omar permite programări în urgență.

 

A doua opinie medicală
Opțiunile de intervenții și operații chirurgicale sunt decizii dificile pentru orice pacient. De aceea este perfect normal să soliciți o a doua părere din partea unui alt specialist. Nu ezitați să ne contactați oricând aveți întrebări din sfera chirurgicală. Dr. Mokhtar Omar va analiza dosarul dvs. medical și vă va răspunde cu plăcere și răbdare la orice întrebare.

 

Diagnosticul patologiei chirurgicale
Anamneza și examenul clinic al pacientului permite orientarea către un diagnostic. Ulterior veți beneficia de investigații imagistice (RMN, CT) decontate prin CAS în cadrul Clinicilor de Radiologie și Imagistică medicală partenere.


Cea mai frecventă eroare a pacienților este amânarea prezentării la medic. Nu o faceți și dvs.!

 

Programați-vă:
- telefonic: 0760128276 sau 
- prin mesaj pe Whatsapp: 0760128276
- prin formularul de programare de pe acest site.

 

Vă așteptăm cu drag!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare