ROmedic Cabinete medicale Suceava Homeopatie Homeopatie Suceava

Homeopatie în Suceava

Ea este in acelasi timp o terapie ieftina, usor de administrat si usor de folosit de catre pacienti.Toate aceste avantaje, precum si faptul ca homeopatia a inceput sa fie studiata in facultatile de medicina si in cadrul programelor de formare post-universitara a medicilor, a determinat aparitia unui numar mare de medici cunoscatori ai acestei terapii. Rezultatele bune obtinute in cursul tratamentelor au determinat ca din ce in ce mai multi pacienti sa aprecieze rezultatele obtinute cu ajutorul homeopatiei si sa solicite acel tip de tratament pentru familiile lor si pentru ei insisi.

 

Homeopatia este extrem de eficienta in tratamentul problemelor functionale, adica a problemelor care nu prezinta o amprenta la nivelul organismului, cu alte cuvinte, a starilor de rau ale pacientilor la care analizele ies foarte bine (adica organismul functioneaza bine, dar persoana se simte rau). Acesta este primul stadiu a unei dereglari a organismului, iar interventia in acest moment are cele mai mari sanse de reusita pentru vindecarea completa . Astfel, homeopatia este eficienta in probleme digestive de orice fel, de la diskinezie biliara si pana la dureri si arsuri la stomac, de la tulburari de scaun, tip diaree si constipatie, si pana la balonari, distensii si infectii parazitare tip Giardia; in infectii respiratorii, in special la copii, in tendinta la raceli frecvente si alergii, in probleme de piele si afectiuni uro-genitale (infectii urinare, dureri la ciclu, dereglari menstruale in pubertate si pre-menopauza), in migrene si alergii in sfera ORL.

 

Homeopatia da rezultate notabile in cazuri de nevroze, in tulburari de somn si probleme de oboseala cronica, mai ales la adolescenti si studenti. Din fericire, depresia poate fi vindecata in mod natural, cu preparate 100% naturale, fara contraindicatii si efecte adverse, fara tratamente psihiatrice care creaza dependenta . Lipsa de speranta, senzatia de descurajare, tristetea fara un motiv anume, irascibilitatea, nivelul scazut de energie, sunt doar cateva din cauzele depresiei Atacurile de panica si insomniile sunt printre primele semne ale instalarii acestei afectiuni.Depresia nu trebuie neglijata, pentru ca poate degenera in tendinte suicidale..

 

Homeopatia este metoda de tratament cea mai potrivita pentru copii, pentru ca trateaza cu substante 100% naturale, care sunt descompuse si asimilate in intregime de organism, fara reziduuri toxice, fara efecte adverse, fara gust neplacut sau dureri, pentru ca in homeopatia pediatrica se folosesc granule sau picaturi care se pot dizolva in apa sau lapte si administra cu ajutorul biberonului, fara ca macar micutul sa simta vreun gust diferit decat de obicei, ceea ce asigura ingurgitarea intregii doze administrate, dar sunt si remedii homeopate care se pot administra mamei si care ajung la micut odata cu laptele matern, tratand in acelasi timp ambele sisteme imunitare: si al mamei, si al bebelusului.Cu remedii homeopate se pot trata femeile gravide, fara nici un risc fetal, bebelusii incepand cu varsta de o zi, femeile care alapteaza si toate categoriile de pacienti, pentru ca nu implica absolut nici un risc. Cu homeopatie putem vindeca rapid afectiuni de tipul febrei, diareei, varsaturilor, dar si bronsite, astm, viroze. 
Programare