Dr. Raducan Stefan Miorel

  • Telefon: (cabinet)
  • Localitate: Constanta (Constanta)
  • Loc de muncă actual: Raducan Anca - Cabinet de Dermatologie si Estetica Medicala
  • Specialitate: Medicină de familie
  • Competențe: Laserterapie
Raducan Stefan Miorel

Cu o amplă experiență în medicină generală, dl. Dr. Răducan Ștefan, medic primar medicină de familie, cu competență în laserterapie din 1996, se remarcă prin profesionalism și o abordare pro-activă a pacienților, fiind de părere că „relația dintre medicul de familie și pacient este specială prin natura ei și se clădește în timp precum o casă, cărămidă cu cărămidă, stabilind o conexiune strânsă. Ca medic de familie sunt deopotrivă medic și consilier nu doar pentru un singur pacient, ci pentru întreaga sa familie. Am avut oportunitatea în timp de a vedea cum micii pacienți cresc și își întemeiază propria familie, devenind astfel medicul de familie al unei generații de pacienți.” Dr Răducan Ștefan.

 

Dr. Răducan Ștefan dorește să ofere pacienților săi cele mai eficiente tratamente personalizate și asistență medicală specializată de înaltă calitate, și de aceea are o strânsă legătură cu medici specialiști competenți, deoarece medicul de familie este și o interfață între pacient și medici de alte specialități.

 

Terapia cu laser este un domeniu în care dl. Dr. Răducan s-a specializat încă din 1996, tratând cu succes mii de pacienți cu laser terapeutic, laser CO2 și lumină intens pulsată (IPL).