ROmedic Cabinete medicale Ploiesti Cabinete Medicina muncii Medicina muncii Ploiesti

AptControl Medical este dedicat MEDICINEI MUNCII.

Fara costuri suplimentare!

 

AptControl Medical are misiunea si dorinta de a se ocupa doar de MEDICINA MUNCII.

 

Ne-am constituit ca unitate medicala de Medicina Muncii din respect pentru profesia noastra, pentru angajatori si pentru angajati.

Pentru ca angajatorii si angajatii au de fapt interesul sa fie siguri de sanatatea lor pentru a munci in siguranta, ne concentram exclusiv pe problemele care fac obiectul medicinei muncii.

Este important sa stabilim corect, cu precizie si eficienta economica, in ce masura un om poate lucra pe un anumit post, ce masuri trebuie stabilite pentru ca munca sa nu ii pericliteze sanatatea si daca are deja anumite afectiuni, cum sa ajutam partile interesate, angajat si angajator, pentru ca omul sa ramana sanatos pe toata durata muncii / activitatii sale, pana la pensie si in continuare. 

  

Legat de sanatatea angajatilor, clientii nostri stiu ca nu neglijam aspectele importante descoperite in cadrul consultatiilor de control medical la angajare, periodice sau la o alta solicitare.

Ne implicam oferim solutii si suport chiar la o simpla solicitare medicala din partea angajatorului sau angajatului.

In acest scop, dispunem de o baza materiala, tehnica si logistica, informatica si de personal menite sa asigure diagnosticul si ingrijirea persoanelor care ne solicita aceste servicii. 

 

Si pentru ca uneori este nevoie de mai mult, am dezvoltat o retea de Parteneri @Apt Control Medical, in cadrul careia pacientii nostri gasesc rezolvari pentru orice tip de afectiune, in mod profesional, la cel mai ridicat standard posibil si fara costuri suplimentare.

 

In multe situatii, pacientii nostri beneficiaza de importante reduceri de preturi de la Parteteneri @ AptControl Medical sau chiar de servicii gratuite sau decontate CNAS.

Toate aceste relatii dezvoltate prin parteneriate, schimburi de experiente si informatii medicale asigura un suport puternic pentru mentinerea sanatatii angajatilor.

 

Pretul serviciului de medicina muncii este legat numai de ceea ce facem pentru medicina muncii, alte servicii vor fi accesate si platite numai la solicitare, de angajat sau angajator, in limitele legii, asa cum convenim prin contractele incheiate.

Nu solicitam si nu incheiem abonamente preplatite pentru servicii clinice si de laborator. Serviciile clinice si de laborator se achita numai la accesarea acestora.

 

Isera Consulting Services & Apt Control Medical ofera angajatorilor marele avantaj al serviciilor SSM integrate: acelasi furnizor, mai multe beneficii.

Toate unitatile noastre teritoriale se dezvolta in acest tandem, in aceleasi locatii, cu facilitati complete pentru Medicina Muncii, Securitate si Sanatate in Munca si Situatii de Urgenta.

Accesand serviciile de Medicina Muncii, clientii nostri pot accesa oricare dintre celelalte servicii in orice combinatie, beneficiind de de un avantaj incontestabil legat de confortul relatiei cu un sigur prestator.

In plus, oferim importante avantaje financiare clientilor care acceseaza mai multe categorii de servicii din cadrul grupului nostru.
Medicina muncii
Laborator de analize
Medicina generala
Ingrijire medicala la domiciliu

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare