ROmedic Firme medicale Recrutare personal medical

Promisiunea unui obiectiv calitativ

Companie de talie umană, firma noastra pune accentul pe un contact direct și personalizat cu candidații și monitorizează un sprijin regulat și riguros pe lângă structurile medicale pe tot parcursul procesului de recrutare. Scopul nostru obiectiv ferm calitativ: ” Reconcilierea satisfacției medicilor cu performanța structurilor de sănătate”"

Acordăm o atenție deosebită calității profilelor propuse in termeni de competențe și experiență, stăpânire a limbii franceze și a voinței de integrare într-un sistem și mediu nou. Ne angajam să oferim candidaților (medici specialisti și personal paramedical) un adevărat proiect de viață ( profesional și personal) și o însoțire susținută de-a lungul instalării in Franța ( identificare de post, pregatire la interviuri, ajutoare diverse de-a lungul procedurilor administrative, etc.).

Consultanțiii noștri de recrutare, experți în diferite domenii ale sănătații sunt originari din țările native ale candidatilor ceea ce le permite să înteleaga perfect problematicile și asteptările acestor profesionisti, să îi însoțească cât mai bine in integrarea lor și să stabileasca cea mai buna potrivire între ei și cererile formulate de către structuri.

 

Medicis Jobboard

Din septembrie 2013 Medicis Consult pune, de asemenea, la dispoziția clienților săi Medicis Jobboard, prima platformă web europeană de recrutare medicală: www.medicis-jobboard.com. Medicis Jobboard permite medicilor, personalului paramedical și administrativ și instituțiilor de sănătate în toată Europa să se întalnească în mod liber printr-un serviciu de anunțuri și furnizare de CV-uri.