Medikali este un nou concept medical creat să te facă să simți că ai o clinică doar pentru tine. Adică, o echipă completă de medici, susținută de un Concierge Medical și completată de Navigatorul de Pacienți, care nu poate scăpa din vedere niciun detaliu, pentru că analizează și tratează în mod integrat.
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Pediatrie Pediatrie Bucuresti

"Guiding patients towards a healthier future"

 

Medikali este clinica medicală privată, nou înființată, amplasată în București, sectorul 3, într-un spațiu modern întins pe 1500 metri pătrați cu peste 30 de specialități medicale.

 

Misiunea noastră

Medikali își propune să ofere pacienților săi acces la un nou tip de experiență medicală, concepută și organizată în jurul pacientului și a nevoilor sale.

Medikali înseamnă medicină personală și personalizată. Misiunea noastră este aceea de a maximiza calitatea actului medical, privind pacientul ca întreg, prin prisma unicității sale. Dar și aceea de a stabili și dezvolta o relație de încredere, pe termen lung, bazată pe empatie, acces rapid la consultație și implicare totală din partea echipei medicale.

 

Viziunea noastră

Credem că starea de sănătate a pacientului trebuie privită ca un întreg, nu fragmentat. Astfel, la Medikali, atât profilaxia, cât și diagnosticarea și tratarea sunt procese țintite, nu generice.

Medikali este un nou concept medical creat să te facă să simți că ai o clinică doar pentru tine. Adică, o echipă completă de medici, susținută de un Concierge Medical și completată de Navigatorul de Pacienți, care nu poate scăpa din vedere niciun detaliu, pentru că analizează și tratează în mod integrat.

 

Valorile noastre

Pacientul în centrul atenției noastre

Suntem aici să acordăm pacientului întreaga noastră atenție. Ca să putem găsi cele mai bune soluții medicale, trebuie întâi să ascultăm. Suntem preocupați de evoluția stării de sanatate a pacientului și lucrăm în echipă pentru a-i oferi siguranța că beneficiază de cea mai bună îngrijire. Medikali este echipa empatică care tratează cu respect, comunicând deschis și uman.

 

Un sistem complex pentru o experiență simplificată

Fie că tratăm sau prevenim, important este ca pacientul să aibă certitudinea următorului pas, o vedere de ansamblu asupra stării sale de sănătate și acces rapid la suport, oricând e nevoie. Serviciile noastre integrate suntpentru a simplifica experiența de pacient și pentru a-i oferi acestuia seninătatea că este în cele mai bune mâini, ghidat pe drumul cel bun.

 

Ce oferim

Inovație și perfecționare continuă.

Să fii un medic bun înseamnă să nu te oprești din învățat. Suntem conectați în permanență la ultimele inovații din domeniul medical, fie că vorbim de aparatură și tehnologie de ultimă generație sau descoperiri în materie de proceduri și medicație, pentru a oferi acces la cele mai moderne terapii.

Un mediu de lucru sănătos și serios, unde profesionalismul se îmbină corect cu un management de calitate.

Punem la dispoziție un sistem prin care orice medic poate profesa la un nivel ridicat și își poate respecta propriile standarde etice și profesionale.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare