ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Psihologie Psihologie Cluj-Napoca

MediPrax Centrum este un cabinet medical înființat în anul 2012 de o echipa aflata la maturitatea profesionala. Medicii din aceste centru sunt formați în instituții de prestigiu din Cluj-Napoca, si care de asemenea și-au completat cunostiintele cu numeroase burse de studiu în străinătate.


Centrul medical, situat în zona istorica a orașului, este amenajat modern si dotat cu echipamente performante necesare investigațiilor in cardiologie, dermatologie, endocrinologie si ginecologie si chirurgie oncologica.
Medicii cabinetului, prin anamneza si examenul obiectiv al pacienților, precum și prin investigațiile pe care le efectuează (ecografia Doppler cardiaca, ecografia Doppler a vaselor periferice, EKG și altele), formulează o soluție pentru prevenirea și managementul bolilor cardiace și a sistemului circulator.


Serviciile de dermatologie se adresează atât diagnosticului și tratamentului diferitelor boli dermatologice, cat și tratamentelor de cosmetica și estetica medicala.


Medici cu experienta de peste 20 de ani în chirurgie și ginecologie oncologica oferă consultații pentru diferitele tipuri de cancer.


Mai multe informatii despre MediPrax Centrum gasiti AICI: http://www.medipraxcentrum.ro/s/

Ultimele recomandări de la pacienți:

14-06-2021
Galea Larisa, 43 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Dr Mateas Flaviu e un medic minunat! Un profesionist adevarat!

08-01-2018
Moldovan Stelian, 53 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Servicii de buna calitate,profesionalism 100% !

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare