ROmedic Firme medicale Aparatura medicala

Suntem o companie specializată în domeniul electrochirurgiei și radiochirurgiei și vă punem la dispoziție unități electrochirurgicale cu și fără argon, sisteme radiochirurgicale, accesorii și consumabile compatibile cu majoritatea dispozitivelor de pe piață cum sunt cele de la Valleylab, Erbe, Conmed, Aesculap, Olympus, Martin, Bovie.

 

Ne propunem să oferim servicii ireproșabile clienților noștri, fie din mediul privat, fie din cadrul spitalelor din România. Dorim prin acest lucru să ridicăm standardul calității existent în acest moment în electrochirurgie și să găsiți în cadrul firmei noastre tot ceea ce vă este necesar pentru realizarea actului operator în cele mai bune condiții.

 

Pentru a vă furniza cele mai bune echipamente din domeniu, echipa noastră a realizat un amplu studiu al pieții medicale de profil și a ales, în cele din urmă, cei mai buni parteneri din domeniul electroctrochirurgiei. Aparatura, accesoriile și consumabilele comercializate au certificare, oferind astfel siguranță în utilizarea lor, în toate specializările medicale.

Recomandări produse:

DOCTANZ Touch (400W) DOCTANZ Touch (400W)

Detalii produs: Domenii de utilizare: Dermatologie, Endoscopie, Gastroentorologie, Chirurgie generala, Neurochirurgie, Ortopedie, Chirurgie pediatrica, Chirurgie plastica, Chirurgie toracica, Urologie Caracteristici tehnice: Functionare monopolara si...

Preț: 4495 EURO fara TVA
HV-300E (100W)-touch screen HV-300E (100W)-touch screen

Detalii produs: Domenii de utilizare: Dermatologie, Ginecologie, ORL, Stomatologie Caracteristici tehnice: Functionare monopolara si bipolara -Moduri de lucru : -Putere max.iesire Taiere simpla: 100W/300Ω...

Preț: 1800 EURO fara TVA
Pensa bipolara Jeweler angulata Pensa bipolara Jeweler angulata

Caracteristici: - lungime 11.5 cm - varf 0.5 mm - Cod: 310-112-05 - varf 0.7 mm - Cod: 310-112-07

Preț: 78 EURO fara TVA
Carlig ginecologie Carlig ginecologie

Caracteristici: - tip Emmett Hook - lungime 25 cm

Preț: 15 EURO fara TVA
Electrod tip cutit Electrod tip cutit

Cod HF9805-24 Caracteristici: - dimensiuni 2.5x20 mm

Preț: 9 EURO fara TVA