ROmedic Firme medicale Produse medicale

Suntem o companie specializată în domeniul electrochirurgiei și radiochirurgiei și vă punem la dispoziție unități electrochirurgicale cu și fără argon, sisteme radiochirurgicale, accesorii și consumabile compatibile cu majoritatea dispozitivelor de pe piață cum sunt cele de la Valleylab, Erbe, Conmed, Aesculap, Olympus, Martin, Bovie.

 

Ne propunem să oferim servicii ireproșabile clienților noștri, fie din mediul privat, fie din cadrul spitalelor din România. Dorim prin acest lucru să ridicăm standardul calității existent în acest moment în electrochirurgie și să găsiți în cadrul firmei noastre tot ceea ce vă este necesar pentru realizarea actului operator în cele mai bune condiții.

 

Pentru a vă furniza cele mai bune echipamente din domeniu, echipa noastră a realizat un amplu studiu al pieții medicale de profil și a ales, în cele din urmă, cei mai buni parteneri din domeniul electroctrochirurgiei. Aparatura, accesoriile și consumabilele comercializate au certificare, oferind astfel siguranță în utilizarea lor, în toate specializările medicale.

Recomandări produse:

Lampa dezinfectie UV model 2 in 1 putere 80W Lampa dezinfectie UV model 2 in 1 putere 80W

Produs folosit atât pentru dezinfectarea aerului, cât și a suprafețelor din casă, birouri, restaurante, cabinete medicale și alte spații asemănătoare. 1. Lampă UV standard...

Preț: 350 Euro fara TVA
Electrod loop Electrod loop

Caracteristici: - lungime 13 cm - unica folosinta - Cod 150-175 - Pret 5 euro - autoclavabil - Cod 152-175 - Pret 10...

Preț: 10 EURO fara TVA
Electrod ac angulat din tungsten Electrod ac angulat din tungsten

Cod HF 9825-81 Caracteristici: - cu izolatie ceramică - din tungsten - diemnsiuni 0.5x4 mm, 20 mm

Preț: 60 EURo fara TVA
Electrod bipolar angulat Electrod bipolar angulat

Cod 310-590 Caracteristici: - autoclavabil - angulat la 45 de grade - lungime 19 cm

Preț: 75 EURO fara TVA
Cablu bipolar Cablu bipolar

Cod: 190-130 Instrument Connector USA 2 - Pin Plug Generator Connector Martin type Dimensiune: 3.0m Compatibilitate: Aesculap, Martin, Berchtold, Wolf

Preț: 85 EURO fara TVA