ROmedic Firme medicale Mobilier medical

Stiri MEDIST

Stiri MEDIST
Autor: Daniel POP
Medist Imaging P.O.C. vine in intampinarea clinicienilor din Romania prin participarea la importante manifestari medicale, prezenta specialistilor nostri fiind intregita de plasarea in lucru si spre studiu si analiza a celor mai noi echipamente medicale: ecografe si ecocardiografe GE Healthcare, osteodensitometre, defibrilatoare, seringi automate, monitoare functii vitale, EKG, holtere, sisteme de testare la efort, unit-uri ORL si ginecologice etc.

01-04 iulie 2009 - Medist Imaging POC sustine organizarea Scolii Ian Donald si a Congresului National Medicina Perinatala.

Au avut loc prezentari de ecografe revolutionare iar participantii au avut oportunitatea de a lucra cu echipamentele General Electric Voluson E8 Expert si Voluson i dar si cu noul Logiq P6 construit pe arhitectura Volusonului.

11-12 iunie 2009 - Medist Imaging POC sustine organizarea Cursului ECOU, organizat de Grupul de Lucru de ecocardiografie al Societatii Romane de Cardiologie la Timisoara.

Prin intermendiul sustinerii din partea firmei noastre, participantii au avut posibilitatea efectuarii aplicatiilor clinice pe cele mai recente ecocardiografe GE Healthcare, VIVID E9 si VIVID q.

15-17 mai - are loc Scoala Euroson si Conferinta Nationala a Societatii Romane de Ultrasonografie in Medicina si Biologie - SRUMB organizata la Rin Grand Hotel, Bucuresti.

Echipa noastra vine in intampinarea nevoii acute de informatie si instrumente de diagnostic cu cele mai recente si mai performante ecografe existente in lume in acest moment:

Logiq E9 - excelenta in aplicatiile de abdomen, parti moi (tiroida, san, articulatii), musculoscheletal, vascular, ecografii de contrast, obstetrica ginecologie.

Voluson E8 Expert - lider in obstetrica ginecologie si nu numai

Logiq P6 - ecograf multidisciplinar de mare precizie si acuratete, avand performante similare Familiei Voluson pentru aplicatiile de obstetrica ginecologie

13-17 mai - Are loc participarea specialistilor nostri la Al-34-lea Congres de Anestezie si Terapie Intensiva, organizat la Centrul International de Conferinte Sinaia.

In cadrul expozitiei concomitente congresului sunt expuse cele mai recente echipamente si instrumente de anestezie si terapie intensiva. Medist Imaging POC expune LOGIQ eun ecograf GE Healtcare de inalta performanta, dedicat aplicatiilor intraoperatorii si statia de monitorizare a infuziilor Alaris Gateway Workstation, echipata cu seringi specializate pentru anestezie si terapia durerii. Mai sunt prezentate de asemenea alte echipamente dedicate medicinei de urgenta: defibrilatoare automate si semiautomate, targa de resuscitare cardiaca automata, analizoare de gaze in sange, EKG, consumabile dedicate tratamentului in terapie intensiva pediatrica si adulti.