ROmedic Firme medicale Sterilizare si dezinfectanti

Ce trebuie să știi înainte să cumperi un test rapid Covid antigen?

Ce trebuie să știi înainte să cumperi un test rapid Covid antigen?
Autor: medplaza.ro

Informații importante pe care trebuie să le știi înainte de achiziționarea singurului test rapid ce poate detecta prezența virusului SARS-COV-2.

 

Ambalare individuală

 

Testele rapide antigen au o soluție tampon. Modul în care vine ambalată această soluție este extrem de important. Dacă ea vine în recipiente individuale înseamnă că poți împărți testele cu cei dragi după bunul tău plac. Dacă soluția este unică în cutie, pentru toate testele, apare o condiționare pe care poate nu ți-o dorești.

  

Acuratețea testului

 

Prin ce se diferențiază calitativ testele rapide antigen?

Sunt 3 caracteristici pricipale, iar pentru producătorul Relly Tech, rezultatele oficiale sunt:

  • · Sensibilitate: 96,17 %
  • · Specificitate: >99,9%
  • · Acuratețe: 98,79%

 

Rapiditatea testului

 

Un alt indicator este timpul de așteptare al rezultatelor: el poate varia de la 10 min (Realy Tech) până la 15 min.

  

Un lucru mai puțin știut este că aceste rezultate sunt statistice, în urmă unor teste clinice efectuate pe un număr eșantion de oameni. Evident cu cât eșantionul de oameni este mai mare, cu atât rezultatele sunt mai aproape de adevăr. Relly Tech se bazează pe studii clinice făcute pe eșantioane de populație net superioare cantitativ față de al altor producători.

 

Prețul testului

 

Evident prețul rămâne un element de comparație important. Verifică prețul distributorului de teste rapide antigen Medplaza Health. Vă asigurăm că este un preț accesibil și este foarte competitiv pe piața din România.

 

Informații utile despre procesul de testare

 

Testul se poate realiza foarte simplu, iar la noi pe site vei găsi un film explicativ unde vei vedea cât de ușor și rapid este procesul.

 

Testul se realizează prin prelevarea unei probe exsudat nazal cu ajutorul unui tampon sterilizat. Urmează o procedură simplă de realizare a testului. Rezultatul testului apare după zece minute pe dispozitivul de testare. Acest test este un dispozitiv  medical  pentru diagnostic in vitro, de uz profesional. Apelează la un cadru medical pentru testarea în condiții optime!

 

În cazul unui rezultat, nedorit pozitiv, recomandăm realizarea unui test PCR.