ROmedic Cabinete medicale CLUJ NAPOCA Cabinete Kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare CLUJ NAPOCA
Sănătatea cere excelență, motiv pentru care la Centrul Medical Medreflex Line din Cluj-Napoca vei găsi soluții naturale pentru redobândirea sănătății, a mobilității și a frumuseții!

Te confrunți cu afecțiuni reumatice (osteoartroză, dureri de spate etc.), neurologice (nevralgii, amețeli etc.), vasculare (tulburări ale circulației, varice etc.), dermatologice (celulită, psoriazis, acnee, herpes etc.), urologice, endocrinologice (afecțiuni ale tiroidei etc.), bufeuri, gândire negativă, sistem imunitar deficitar, obezitate sau tulburări de dinamică sexuală? La noi ai putea găsi cele mai sigure și eficiente metode de tratament pentru a-ți restabili sănătatea și vitalitatea!

Ne mândrim cu o echipă performantă și devotată și dotări medicale ultramoderne, ce permit o diagnosticare precisă, rapidă și un tratament eficient.

Buna pregătire profesională, răbdarea, perseverența, comunicare eficientă cu pacienții, empatia și atenția la detalii sunt valori ce ghidează activitatea la Centrul Medical Medreflex Line.

Nouă ne pasă de sănătatea ta!

Echipa care vă stă la dispoziție în cadrul centrului nostru este compusă din specialiști cu pregătire continuă, aflați într-un proces permanent de îmbogățire a cunoștințelor medicale proprii. Devotamentul medicilor noștri se împletește armonios cu tehnicile medicale de nivel înalt:
● termografia medicală
● ultrasonografia
● ultrasonografia 3D
● terapia cu lumină polarizată
● laserterapia
● DATG (Angiotermografia dinamică)

Tratăm o gamă variată de afecțiuni reumatice, neurologice, vasculare, dermatologice, urologice, endocrinologice etc, oferind servicii precum:
● consultații de specialitate și tratamente
● plasmolifting
● masaj
● reflexoterapie
● acupunctură
● osteopatie
● kinetoterapie
● homeopatie
● meloterapie
● nutriție și dietetică
● tratamentul eficient al gonartrozei și coxartrozei
● infiltrații intraarticulare și periarticulare
● imagistică medicală

Oferim o abordare completă, intervenind, pentru a vă face mai sănătos și mai fericit, cu proceduri de recuperare medicală pe baze naturiste, homeopatice, servicii de cardiologie (consultații, EKG, ecografie de cord etc.), estetică medicală (tratamente de înfrumusețare, remodelare corporală, anti-aging, bazate pe tehnici și metode naturale), masaj și reflexoterapie.

Acupunctura și osteopatia vă ajută să restabiliți armonia întregului organism, favorizează înlăturarea blocajelor energetice, blocaje care, dacă nu sunt depistate la timp și eliminate, afectează întregul organism. Cu ajutorul tehnicilor structurale și mio-fasciale, osteopatia urmărește ca organismul uman să fie ajutat să se vindece singur!

Aceste tehnici pot reprezenta soluția la problemele tale de sănătate, pentru reechilibrarea trupului, a minții și a sufletului, pentru un organism sănătos, relaxat și plin de vitalitate.

La noi puteți beneficia și de numeroase analize de laborator diferite din domeniile: hematologie, biochimie, biologie moleculară, alergologie, imunologie, markeri cardiaci, tumorali, endocrini, osoși, serologie, microbiologie și toxicologie.

Metodele naturiste oferite de noi, asociate cu un stil de viață sănătos și o alimentație corectă, acționează simultan pentru restabilirea sănătății.

Conceput ca un centru medical multifuncțional, oferă clienților o bogată gamă de servicii medicale într-un spațiu modern cu un ambient plăcut, conceput la standarde europene.

Vă așteptăm cu drag!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare