ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Stomatologie Stomatologie Iasi

Clinica Dentara MIGALI este locul unde zambetele se nasc cu bucurie.

 

La noi beneficiati de ultimele aparate si tehnologii dezvoltate pe plan international care nu utilizeaza freza, cu scopul inlaturarii durerii din timpul tratamentelor medicale (laser dentar – Waterlase MD, Biolase U.S.A. Aquacut Quattro U.k., un complex de tehnologii, materiale si proceduri minim invazive).

 

Suntem Centrul Medical cu cea mai complexa aparatura din regiunea Moldovei si o echipa medicala de excelenta.

 

Vă așteptăm pentru servicii stomatologice guvernate de încredere, seriozitate, profesionalism și calitate! Totul pentru a vă reda zâmbetul pe buze, fără pic de durere, pentru că avem o primă promisiune pentru pacienții noștri: It’s pain-free!

 

Asigurăm soluționarea cât mai rapidă a problemelor cu care vă confruntați, în funcție de nevoile și dorințele pacientului. Aici teama de dentist dispare, indiferent de vârstă. Caracteristicile care definesc și guvernează activitatea cabinetului sunt: experiență, răbdare, delicatețe, minuțiozitate, bună comunicare cu pacientul, perfecționism și punctualitate! Beneficiați nu doar de investigații, consultații și tratamente de top, ci și de grijă, ascultare, informare, sfaturi, implicare maximă din partea personalului medical, comunicare eficientă și punctualitate - pentru că știm cât de prețios este timpul pentru fiecare dintre noi!

 

Profesionalismul medical este susținut și de aparatura medicală de ultimă generație, produsele și consumabilele de cea mai bună calitate, toate într-un mediu intim, relaxant și de maximă igienă.

 

Clienții fideli beneficiază de reduceri, și oricine poate opta pentru abonamente sau carduri de reduceri, cu multiple avantaje.

 

Vă așteptăm cu drag!

Vizitați și pagina web: https://www.migali.ro

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare