ROmedic Cabinete medicale Snagov Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Snagov

Absolventă a Facultății de Psihologie a Universității Ecologice București, am obținut masterul (Psihodiagnoză cognitivă și consiliere psihologică) la aceeași universitate, având profesori de excepție (prof.univ.dr. Aurel Romilă, Acad. Constantin Bălăceanu-Stolnici, prof.univ. dr. Irinel Anca Tănăsescu, Prof. univ. dr. Edmund Cracsner, lector univ. dr. Ruxandra Gherghinescu). Am absolvit formarea ]n psihoterapie la Institutul European de Studii pentru Terapia Copilului și Adolescentului din cadrul Asociației Române de Psihoterapie Integrativă (ARPI). Sunt, de asemenea, consilier de dezvoltare personală și mediator Feuerstein (dezvoltare cognitivă). Urmez în prezent cursuri online în Belgia pentru certificarea ca art-terapeut.

Membră a Colegiului Psihologilor din România,psiholog-psihoterapeut practicant autonom.  Membră a Asociației Române de Psihoterapie Integrativă

 

Lucrez individual cu copii, adolescenți, persoane mature sau seniori, în limba română, franceză sau engleză, Psihoterapia sau consilierea pentru dezvoltare se poate realiza atât individual, cât și în cuplu (inclusiv copil - părinte) sau în grupuri de 4-6 persoane, în funcție de tema cursului sau de obiectivul terapiei.

 

M-am îndreptat către dezvoltarea cunoștințelor de psihologie și către psihoterapie după o carieră cu multe împliniri ca profesor, urmând mai întâi cursuri în care didactica s-a îmbinat cu psihologia (Mediator ADHD Tactil, certificat de Insitutul Feuerstein din Israel la Milano, 2017; Discovering the psychological and emotional aspects of learning that help to deliver fun, informative lessons which promote literacy, numeracy skills for adults, workshop, Birmingham, 2016, Feuersteirn Instrumental Enrichment Mediator Level 1 :certificat de  Feuerstein Institute, Paris, iulie 2013, Personal Mastery and Collective Intelligence in Adult Education,  Limassol, Cipru, 2012; Dissolving bodymind borders, workshop, Nisa, Franța, 2012.), absolvind apoi facultatea de psihologie, masterul în domeniul psihologie clinică și consiliere psihologică și formarea în psihoterapie integrativă (orientare psihoterapeutică ce înglobează metode, tehnici și abordări din psihanaliză, terapia Gestalt, art-terapie, analiză tranzacțională, terapia prin joc, terapie cognitiv-comportamentală, terapie sistemică), ce are avantajul de a folosi acele metode care se potrivesc cel mai bine abordării clientului ca persoană unică

 

Cursuri online, susținute de universități din străinătate:
Développement psychologique de l‘enfant, University of Genève  (2019);

Psychodiagnostics and Psychological Assessment, National Research Tomsk State University (2018);
Autism Spectrum Disorder, University of California, Davis (2016);
Supporting children with difficulties in reading and writing, University of London (2014);
The Clinical Psychology of Children and Young People, The University of Edinburgh (2014);
Understanding Violence, Emory University (2014)
Resilience in Children Exposed to Trauma, Disaster and War: Global Perspectives, University of Minnesota (2014)
Creativity, Innovation, and Change, The Pennsylvania State University (2013);
Know Thyself, University of Virginia (2013).

     

Cursuri de formare în țară :
Evaluarea personalității - de la normalitate la patologie;
Cum spunem povești?

Managementul furiei;
Terapie prin joc cu copilul agresiv;
Lucrul cu carduri și măști.

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

26-01-2020
Coșconel Ana, 21 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Sunt extrem de mulțumită de doamna Mureseanu! De fiecare data când am venit la dansa am fost primită cu caldura și înțeleasă fără sa stau cu teama ca voi fi judecată. Clar o recomand !

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare