ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Dermatologie și venerologie Dermatologie și venerologie Cluj-Napoca

ȘTIAI CĂ...

 

Tegumentul este cel mai mare organ al corpului omenesc? Tot el reprezintă o barieră de protecție între mediul nostru intern și mediul extern tot mai nefavorabil din pricina poluării excesive. Deasemenea tegumentul reprezinta o oglindire a sănătății întregului organism iar ingrijirea corectă a pielii constituie mai mult decât un standard de frumusețe, este expresia sănătății sau a bolii. De aceea nu vorbim de grijă pentru sănătatea pielii în scop strict estetic ci de o igienă si ingrijire corespunzătoare și o educație corectă în acest sens începând cu vârsta copilăriei și adolescenței.

 

Chiar dacă până acum îngrijirea pielii tale nu a reprezentat o prioritate, află de la specialist că NICIODATĂ NU E PREA TÂRZIU să începi să tratezi anumite afecțiuni omise sau neglijate sau să o ajuți să își regâștige vitalitate și sănătatea de odinioară. În cadrul Cabinetului NAPOCA DERMA ne ocupăm cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor dermatologice, care vizează pielea, părul, unghiile, mucoasele cat și a afectiunilor venerologice, deoarece sănătatea intimă și siguranța reproducerii sunt prioritare.

 

Tu cum ai grijă de pielea ta? Solicită chiar acum o programare și află direct de la medicul specialist cum poți preveni și trata afecțiunile dermato-venerologice, pentru că sănătatea ta este esențială.
Iar tu ești cel important!

 

La NAPOCA DERMA vei primi tratamentul, consilierea și tot sprijinul de care ai nevoie.


Satisfacția pacientului și confidențialitatea sunt două direcții de la care nu ne abatem niciodată!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare